Tendre Folie laboratoarele fiterman

Parfumuri frantuzești de la Laboratoarele Fiterman

 Sunt femeia tipică care în arsenalul produselor favorite are și o multitudine de sticluțe de parfumuri. Mania parfumurilor o am de pe vremea liceului și de atunci am incercat zeci de branduri și sute de combinații. Am ajuns într-un final la concluzia că-mi plac parfumurile florale și puternice!

Totusi, cele care-mi îmbie simțurile intr-un mod deosebit sunt parfumurile franțuzești și recent mi-a picat pe mâini unul de la Laboratoarele Fiterman

Stiti și voi, parfumurile franțuzești au o eleganță aparte, ce desăvârșesc aparițiile și completează ținutele cu note de mister. Laboratoarele Fiterman be invită să descoperin rafinamentul și noblețea parfumurilor Charrier Parfums.

Charrier Parfums a luat naștere în urmă cu 125 de ani, la Grasse, Capitala Mondială a Parfumurilor.

În fabrica de la Valluris este creat, dezvoltat, conceput și produs fiecare parfum care te alintă cu arome rafinate și atrăgătoare.

Iată de ce merită să-ți răsfeți și tu simțurile cu parfumurile Charrier Parfums, distribuite de Laboratoarele Fiterman:

Tendre Folie este cel pe care îl am eu și care-mi place nespus de mult – Învăluie femeia mai întâi în note de mandarină și pepene galben, pentru ca apoi să se transforme într-o explozie de arome proaspete de trandafir, frezie, lemn de santal și rădăcină de iris.

Air de France Croyance Or – Răsfață simțurile femeilor grațioase cu aroma delicată a violetelor, cu parfumul suav al prunelor, trandafirilor și orhideelor și cu notele puternic lemnoase.

Air de France Pour Homme – Este un parfum bărbătesc, ușor picant, care îmbină perfect notele de mandarină și portocală cu cele marine, cu piperul, cedrul, moscul alb și ambră pentru a emana eleganță și siguranță de sine nestudiată.

Parfumuri frantuzești de la Laboratoarele Fiterman.

Les Parfums de France, o colecție de trei parfumuri:

Love Romantic, eau de parfum – Îmbină notele din familia citricelor și a fructelor (mango, măr verde, lamâie, grapefruit, coacăze negre) cu note florale de liliac, iasomie, trandafir și note de bază lemnoase.

Lovelys French, eau de parfum – Este o explozie de arome care îți trezesc simțurile, începând cu mireasma atrăgătoare de iasomie, pară și portocală, terminând cu note orientale de vanilie și mosc.

Love Elegant, eau de parfum – Emană eleganță prin îmbinarea aromelor suave de pară, flori albe și trandafir, cu cele puternice de lămâie, grapefruit și mosc.

Les Parfums de France

Faceți-le loc în colecția voastră și lăsați Laboratoarele Fiterman să aducă mai aproape magia și rafinamentul parfumurilor franțuzesti!

Detalii găsiți pe pagina oficială : https://www.facebook.com/CosmeticeLaboratoareleFiterman/


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment
  1. Natalia spune:

    oare ce femeie e lipsita de parfumuri? laughing) le ador si eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *