Plaja Sensiblu, noul loc de distractie pentru cei mici si cei mari

 Saptamana aceasta a fost o saptamana la superlativ, plina de peripetii, surprize si distractie. Iar daca vorbim de distractie, sa va spun si de Plaja Sensiblu din Mamaia, plaja redeschisa intr-o zi de miercuri, de o gasca de fete faine, gata de distractie si voie buna. A fost una din cele mai placute zile ale anului!

Sensiblu s-a gandit cat este de important pentru persoanele care vin in familie, cu, copilasii implicit, sa aiba spatii special amenajate pentru acestia pentru a nu se plictisi iar grija adultilor sa fie mica dar nivelul de relaxare mare.

Pe Plaja Sensiblu, atat celor mari, cat si celor mici, nu le lipseste nimic! Aveti locuri pe sezlonguri, caci sunt in numar de 400, terenuri de volei si fotbal, spatiu special amenajat pentru cei mici, jucarii pentru nisip, topogane cu apa si alte activitati.

De asemenea, gasiti un cort unde puteti aici obtine sfaturi de la specialisti, pentru a gasi produsele potrivite pentru protectia solara pentru a evita astfel afectiunile specifice sezonului dar si pentru a avea un bronz durabil si sigur. Branduri precum Avene, Apivita, L`Erbolario, Trussa, va pun la dispozitie cele necesare pentru protectie. Practic, aveti absolut totul la indemana!

plaja sensiblu

Evident, nu lipsesc nici dusurile dar nici spatiile pentru InstaFacebook photos. Plaja este situata in Mamaia, chiar in apropierea pontonului si a cazinoului si te asteapta sa te imprietenesti cu soarele si vara aceasta!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
  1. Natalia spune:

    n-am vazut plaja decat privata care sa arate asa si sa ai la dispozitie atatea…. foarte bine happy

  2. Anonim spune:

    Am vazut minunile acestei plaje la mai multe bloggerite, are lipici la influenceri.

  3. Anca spune:

    Noroc cu firme ca acestea mai arata si plaja noastra cumva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *