Mesaje de martisor – Ce uram de 1 si 8 Martie?

 Ce uram de 1-8 martie?

Unii ureaza/fac declaratii de dragoste pentru iubite, de simpatie pentru profesoare, de respect pentru mame; se imbulzesc sa trimita mesaje de martisor mai mult sau mai putin pompoase, mesaje amuzante sau serioase cu care spera sa impresioneze MACAR o zi! Unii din noi URÂM de 1-8 martie ipocrizia, aglomeratia si faptul ca totul se invarte mai mult in jurul domnitelor si NU in jurul mamelor.

Cred ca noi cei din urma avem o problema, nu? In fine, luati si savurati cateva mesaje de 8 martie primite de mine de la colegi in liceu, mesaje pe care am avut inspiratia de a le pastra:

” Gingasi ghiocei, soare dulce zambitor, inimi deschise pline de bucurie, toate acestea pentru tine formeaza un martisor incarcat cu prietenie.…

In prag de Primavara, Martisorul sa alunge spiritele rele si sa-ti umple sufletul de bucurie si speranta. Prinde-l pe rever si razi in soare ca totul sa infloreasca in jur!

Lasa sa-ti picure in suflet inca o primavara… las-o sa-ti cuprinda obrajii si sa-ti invaluie inima; danseaza cu ea in lumina soarelui si las-o sa-ti umple bratele cu flori si iubire. La multi ani de 8 martie!

In aceasta zi speciala de martisor, permite-mi sa ma alatur si eu cu un buchet de ghiocei, sa-ti aduc in suflet primavara. La multi ani.

Primavara sa iti aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un nor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau. A venit primavara cu soaptele ei picurate din soare pana sub fereastra noastra. A venit primavara si copacii s-au trezit de bucurie zbatandu-se de parca pe crengi le-ar fi crescut mii de pasari ce vor sa zboare… A venit primavara!!! „

Voi ce urati/urâţi de 1 si 8 martie? 

Vreti idei de ? Aveti AICI mai mult de 10 idei de cadouri de 1-8 Martie. Gasiti  parfumuri , SETURI CADOU , lucruri de ingrijire personala si carti


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 16 Comments
  1. symplu spune:

    Urasc ca toata lumea in loc de „O primavara frumoasa!” zice „La multi ani !”
    Si cum e vorba doar despre femei ( unde-i logica ?! ), de cele mai multe ori acel la multi ani, trebuie sa fie insotit si de ceva sibolic, dar costisitor.

    Ati mai vazut pe cineva sa ofere ghiocei SI ATAT ?!

    • addicted spune:

      Stai linistit ca nu esti singurul care nu mai intelege nici de ce se zice La multi ani nici de ce, din nou, DOAR femeile sunt ridicate undeva pe un pedestal.
      In Bucovina de exemplu se dau martisoare SI la baieti, in unele locuri DOAR la baieti pe 1 martie, in alte locuri ai sa vezi ca 8 martie = ziua MAMEI ,cum era si inca sper ca este in Moldova!
      Ghiocei si atat primesc din fericire si nu neaparat pe 8 martie.

  2. symplu spune:

    Si eu stiam ca fetele si DOAR fetele ofera de 1 martie! In Suceava inca se respecta traditia asta, mi-a zis un prieten de acolo.

  3. acazacincu spune:

    Pentru mine, de pe 1 martie si pana pe 8 martie …. se tot fac cadouri (1 martie- baietii si fetele, 8 martie-mamele) intre mai primesc si dau la prieteni si colegi …. plus ca sotul meu a inceput cu ghioceii de cum au aparut ei (doar asa, fara nici un motiv, ceea ce e si mai frumos).

    „La multi ani!” nu am zis nicioadata. Mesaje mai dau si eu, mai ales celor care sunt departe. Martisorul il prefer traditional si ghioceii …. dar nu refuz nici cartile laughing) (cine ma cunoaste, stie ce imi place si gata).

    Cat despre 8 martie, si aceasta sarbatoare a devenit prea comerciala, prea kitch in unele privinte. Cred ca doar cei de la gradinita mai fac inca felicitari in spiritul acesta. Pacat!

    • addicted spune:

      Exact ce gandesc si eu, atunci cand primesti floricele sau orice altceva fara motiv e mult mai grozav si de apreciat!

      Si da, 8 martie a devenit o zi comerciala, un motiv in plus de a face bani si de ce nu de a te baga pe sub pielea cuiva cu un cadou.

  4. miha.ela spune:

    Cum e la mine, urez tuturor o primavara frumoasa, iar fetelor la multi ani femeie.. pe 8 e doar mama. Nu ma intereseaza preferintele altuia.

  5. javra spune:

    Fiind bucureştean, obiceiul pe care l-am adoptat este mărţişoare tuturor fetelor pe 1 martie,
    iar pe 8 martie flori + cadoul aferent doamnelor speciale din viaţa mea, între care şi mama, desigur.

  6. Anca spune:

    Indiferent de continutul mesajelor pana la urma cum e motto-ul „gestul conteaza”
    Cu timpul, cu varsta aceste mesaje se imputineaza, se duce din euforia tineretii asa ca vei aprecia orice semn cu acest prilej de 1 martie si iti vei da seama cine nu te-a uitat si ca pentru acea persoana care iti trimite cu orice scop inseamna ca nu ii esti indiferenta.

    • addicted spune:

      Nu cred ca voi aprecia un mesaj trimis la gramada, un mesaj trimis ca-s si eu p-acolo in telefon, nu voi aprecia nici un mesaj ce vine cu interes… Prefer sa nu primesc nimic decat un strop de ipocrizie ce m-ar face sa ma simt si mai rau!

  7. Symplu spune:

    Eu i-am cerut femeii pt ziua de mâine un meniu de la KFClaughing am încercat sa ii explic treaba cu 1 Martie si cadourile ce mi se cuvin , de 8 Martie e mama , n-am nici o gara cu ea si ca ar trebui sa fiu scăpat de cheltuieli pana prin vara.
    Bineinteles ca nu a înțeles si mâine tre sa o astept , măcar, cu flori!

  8. […] in care cine vrea cine doreste ofera CUI vrea si CUI doreste martisoare si floricele si ziua de 8 Martie, ziua […]

  9. […] Una din cautarile masive ale acestor zile este “ Ce mesaje trimit de 1 si 8 Martie ? ” […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *