Voi sunteti GROZAVI!

Din cand in cand e bine sa aduci aminte oamenilor din jurul tau cat sunt de grozavi, cat de mult te ajuta cu o vorba sau un simplu gest, cu o vizita ( online-offline ), o parere si/sau un sfat! Din cand in cand fac si eu asta, poate mai des decat o fac alte persoane, poate mai rar…. dar o fac!

Grozavi sunteti si voi si va multumesc pentru ca-mi treceti zi de zi pragul. Multam cald pentru comentarii, fidelitate si pentru articolele voastre din care am ce invata si articolele ce-mi pun un zambet pe mecluta, multam MsPink, Diana, Andera, Catalin, Cris , Mihaela , Larisa, Lilly, AnaMinnie, Rolling Ideas, NightOn, Vienela, JavraZdwub , Mary , Mihaela si anonimilor, evident!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 26 Comments
 1. MsPink says:

  Eu iti multumesc pentru toate sfaturile, vorbele bune si palmele peste cap atunci cand a fost nevoie laughing te pup cu drag si deja mi-e dor de tine!!! love struck

 2. NightOn says:

  Rare sunt persoanele care știu a aprecia. Îți mulțumesc și eu kiss
  Te îmbrățișez, cu drag.

 3. Cris-Mary says:

  kiss big hug Si tu esti grozava si in caz ca nu ti-am mai spus asta de ceva timp o zic acum kiss Kisses darling kiss

 4. Mulțumim pentru articolele potrivite la momentul potrivit >D<

 5. Ana Q. says:

  Nu stiu daca ma incadrez la anonimi, dar multumim si noi pentru articolele zilnice (si pozele inspirationale de pe Facebook) pe care le postezi si care ne inveselesc ziua!
  kiss

 6. javra says:

  Noi îţi mulţumim că ai blog şi că te arăţi pe tine aşa cum eşti, neretuşată!

 7. zdwub says:

  Javra are dreptate noi iti multumim ca esti activa si ne oferi zilnic articole foarte bune happy kiss

 8. vienela says:

  Eu iti multumesc pentru toate momentele in care m-ai facut sa rad, in care mi-ai dat de gandit, in care ai fost tu! Merci, surioara!

 9. Lilly says:

  multumesc si eu! happy esti grozava! happy si ma bucur si eu sa ma inconjor de oameni grozavi happy

 10. Mary says:

  Mie-mi place de tine ca esti diferita si ne oferi de toate pentru toti happy Mie-mi plac si bancuri si clipurile amuzante dar si proverbele fie in romana fie in engleza. Multumesc!

 11. Andera Y says:

  Miss, am scris si am sters de nu mai stiu cate ori. Nu mai stiu sa ma exprim. Sau o fi raceala de vina?… (asta ca sa ma scot si io big grin ) Multumesc, miss! Esti grozava! big grin

 12. De cand te-am cunoscut n-am avut decat de castigat. O prietena, o sora, sfaturi, caldura sufleteasca, umor…
  Iti multumesc frumos pentru nominalizare. Inseamna ca nu doar eu simt pozitiv in ceea ce te priveste, ci sentimentul este reciproc – ceea ce ma bucura nespus de mult! big hug

  • addicted says:

   Aveai vreo indoiala? Meriti tras de urechi de Nspe mii de ori. phbbbbt Credeam ca e o chestie evidenta, aiurituleeeeeeeeeeee!!! big hug Surioara iti multumeste pentru cuvintele frumoase dar si pentru datile in care i-ai pus un zambet pe mecluta fara sa iti dai seama.

Leave a Reply

Your email address will not be published.