Ce semnifica martisorul?

In urma cu, cateva luni am dat de jurnalul ce-l pastrasem din liceu, o intreaga colectie de martisoare si mesaje de martisor primite de la colegi si cunostinte, dar si cateva randuri cu ce semnifica martisorul. 

Nu imi imaginam ca acele amintiri vor inseamna si in ziua de astazi atat de mult pentru mine… Nu-mi imaginam ca niste ate de martisor imi vor da atatea emotii. De aia sunt bune lucrurile „vechi si antice”, sa ne aduca un zambet pe mecluta si o lacrima in coltul obrazului, de melancolie.

Ma indepartez de subiect totusi, ziceam ca am gasit si semnificatia martisorului. Multi nu o cunosc asa ca va invit pe aceasta pagina sa cititi povestea martisorului.

Nu uitati de seminficatia martisorului si nu uitati sa daruiti de 1 Martie martisoare, atat femeilor cat si barbatilor. Eu anul acesta voi oferi, pe langa martisoarele clasice, si martisoare comestibile!  big grin Voila:

Martisoare comestibile touchofadream.ro

Voi ce fel de martisoare veti darui si cui?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Ella spune:

    Si eu inca pastrez martisoarele primite de la prichideii mei de la gradinita. Am sa preiau si eu povestioara sa le-o spun. happy Primavara calda!

    • addicted spune:

      Imi aduc aminte cu, cate emotii daruiam si eu la camin si apoi la scoala. happy Daca reusiti sa le pastrati pe toate, veti deveni muzeu de martisoare. laughing Primavara frumoasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *