1 martie noroc

Noroc de 1 Martie

 Noroc de 1 Martie, cu ale lunii mesaje de Martisor, ca altfel nu stiu cum aratam noi in perioada asta recunostinta pentru profesori, invatatori, etc. . tongue Nu-s rea, sunt REAlista. Nu contest, e frumos sa primesti martisoare, si mie imi place sa primesc, si de la fete si de la baieti, ba chiar am o reala colectie la parinti acasa, din timpul scolii generale.

Pentru persoanele care nu stiau, cea mai importanta traditie de 1 martie este chiar aceasta, mărțișorul, simbol al venirii primaverii. Se pune fie in piept, fie la incheietura mainii, si, mai nou, in jurul gatului sau par.

Se spune ca martisorul se pune in dimineata zilei de 1 Martie la rasaritul soarelui si ca acesta are puteri magice. Superstițiile spun ca martisorul este asemeni unui talisman care te apara de fortele rele. Deasemenea, traditia spune si ca te apara bolile lunilor de primavara si te fereste de deochi.

Daca va prindeti martisorul la mana, aveti grija sa fie bine legat. De asemenea, martisorul sub nici o forma nu se arunca dupa ce a fost purtat, ci se pune pe un copac inflorit.

Tot azi, de 1Martie, este bine sa consumam vin rosu, pentru a avea un an plin de prosperitate. Pe 1 martie este bine sa eviti sa te certi, altfel risti sa ai dispute pana la venirea toamnei.

De asemenea, nu uitati ca de azi incep Babele și se spune că așa cum vei avea baba, așa vei avea anul!

Perioada aceasta de 1-8 Martie este o perioada frumoase, martisoarele se impart cu nemiluita. E perioada lor, acum se ofera, dar recunostinta, floricele si alte gesturi cred ca ar trebui sa daruim in fiecare zi, macar celor mai importante persoane din viata noastra, parinti, bunici, etc. .

Trimitem mesaje de 1 Martie si spunem doar cuvinte frumoase de martisor, dar dupa ce trece perioada asta? Mai daruim? Sau iar doar asteptam sa primim?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Natalia spune:

    Primavara vesela!!!

  2. Daniel spune:

    1 martie frumos si o primavara calduroasa. Daruim si dupa, dar mai putin tongue

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *