De ce iubim barbatii … ?


Am aflat de la dreamland de ce ne iubesc barbatii.. Dar noi, noi de ce iubim barbatii?

Sa fie oare pentru zambetul lor strengaresc pe strada!? Pentru flirturile pe fuga tot pe strada, chiar daca multe dintre noi nu recunosc. Iubim barbatii pentru ca au un farmec aparte atunci cand ne privesc si se gandesc ca ar putea ajunge in pat cu noi. Pentru ca nu toti sunt asa …
Pentru ca, in liceu, cei timizi te priveau mereu din umbra fara a avea curajul sa ti se adreseze. Pentru ca cei cu mai mult curaj se credeau interesanti apeland la glume stupide in fata “tovarasilor de caterinca”. Pentru ca in ultimul an de liceu s-au mai desteptat si se indragosteau de colega de banca.
Pentru ca exista barbati care nu se opresc cu analiza trupului unei femei la buze, sani, coapse. Pentru ca exista barbati pentru care gleznele unei femei reprezinta boutique de lux, barbati care admira liniile fine ale gatului, mainile si ar mai fi multe locuri “ascunse” curiozitatii barbatului.
Iubim barbatii pentru ca reusesc sa faca lucrurile dedicate femeii la fel de bine si poate chiar mai bine. Pentru ca este minunat sa iti vezi iubitul gatind doar pentru a-ti demonstra ca si el poate.
Pentru ca au o placere nebuna sa te priveasca atunci cand te apleci peste xerox la birou sau la dulapiorul de jos unde parca toate sunt acolo intentionat.
Pentru ca barfesc la fel de mult ca noi, dar nu recunosc. .. Pentru ca se lauda cu jobul, cu masina, cu iubita, sotia, amanta lor de cate ori au ocazia.
Iubim barbatii care stiu ca o mangaiere valoreaza cat o mie de cuvinte dulci, pentru ca stiu sa-ti protejeze mana de frig. Pentru ca unii adora sa ne vada dimineata ciufulite, nemachiate si bombanind ca noaptea a fost prea scurta.
Pentru ca se enerveaza cand pierd la billiard in fata noastra, pentru ca se supara atunci cand suntem privite de alti barbati. Pentru ca fac orice si iti accepta toate mofturile atunci cand se apropie seara de iesit in oras la bere cu baietii.
Iubim barbatii pentru ca viata nu ar mai avea sens fara dureri de cap, ulcer din cauza stresului sau o programare la psiholog. Pentru ca toate discutiile si certurile inutile se nasc din lucruri marunte. Pentru ca impacarea pentru unii inseamna sex… dar parca atunci este cel mai bine.
Pentru ca risca un bombanit sau un refuz cand te trezesc dimineata pentru sex.
Pentru ca ne suporta toate toanele (trebuie sa recunoastem), pentru ca ne asculta vorbind si iar vorbind chiar daca de fapt nu asculta. Pentru ca retin ce iti place si ce nu. Pentru ca accepta lenjeria noastra minuscula intinsa peste tot la vedere.
Iubim barbatii care sustin cu sinceritate ca tot ce e al tau este si al lor chiar si burtica sau fundul care se cam observa in ultimul timp ..
Pentru ca acceptam sa suferim pentru o clipa de fericire.
Pentru ca adoram sa vedem barbatul iubit in genunchi cerandu-ne in casatorie.
Iubim barbatii pentru ca sunt ai nostri si de fapt nu avem nevoie de motive pentru a iubi, iubim si atat happy

Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment
  1. bubu says:

    si mai iubim barbatii pentru ca ne fac sa zambim,sa ne simtim femei.pentru ca sunt barbati,nu sunt femei si nici altceva. pentru ca fara ei nu am sti ce e iubirea,nu am sti ce gust au lacrimile si cat de dulci sunt zambetele pe care ni le ofera printre sarutari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.