Dragostea …

Povesti de groaza, povesti de viata ,povesti de dragoste…. Suntem prinsi intr-o lume plina de povesti.

Cand el o intalneste pe ea, cand ea il intalneste pe el, cand ei se intalnesc in cele mai neobisnuite ipostaze ( ea gustand dintr-un tub de pasta de dinti, el salivand langa un Monitor 20″ LG W2042S-SF, Wide Screen 1680×1050, 5ms, Contrast 8000:1 si N caracteristici pe care tu nu le intelegi. )
Se stie ca nu toti barbatii sunt poeti si nu toti stiu sa insiruie cuvinte de roman spre a vorbi despre femeia ce o iubesc, dar il prinzi din gesturi, ii simti privirea si un fel anume de a se purta cu ele care-ti spune tot.
Eu de exemplu cel mai mult imi iubesc prietenul pentru ca vede in mine amanunte sublime, observa cele mai mici si rafinate detalii pe care le iubeste la fel ca un intreg! In afara de buze, sani, fund am privilegiul de a fi admirata pentru simplul fel in care trec mana prin par, pentru zambetul larg si fierbinte cu care-l intampin ori de cate ori se-ntoarce acasa, pentru modul dulce si cuminte in care stau bosumflata si astept un pupic de.. impacare, pentru cat de fragila sunt atunci cand plang, pentru cat de frumos il iubesc si stiu sa am grija de el….
Fiecare femeie care este privita de iubitul ei altfel decat este privita de alti barbati se poate considera o femeie norocoasa.Barbatul care ti se potriveste va vedea mereu la tine ceea ce tu nu stiai ca valoreaza asa ca.. nu-ti schimba culoarea parului daca lui ii place, nu te purta barbateste si incearca zilnic sa fii iubita, mama, prietena, jumatate si cel mai important …om.
Cu mult timp in urma credeam ca iubirea se gaseste doar in carti, doar pe hartie si la Tv.. acum, nu stiu daca am vre-un merit insa am ajuns la alta concluzie si anume ca iubirea cea mare e chiar in sufletul meu, fara hartie,fara cortine… Poate ca tot ce mi s-a intamplat ,poate tot ce-am trait si traiesc cu el m-au facut sa ajung la concluzia asta, poate pentru ca ii iubesc ochii, mainile ,vocea.. pieptul pe care adorm si pe care mi-e atat de bine,felul cum ma alinta si ma tachineaza, felul in care mananca, diminetile noastre, plimbarile si… Si nu-mi ajung paginile.

Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.