De ce nu?

Daca Republica Moldova si-a trimis un ” ostas ” sa-i faca de rusine la Eurovision de ce sa nu permitem si noi unui carnacior, unui Salam sa ne faca  mandri de rusine? happy Doar este o COMPETITIE, nu?

” Editia din acest an a preselectiei nationale Eurovision ar putea fi mai interesanta decat de obicei. De ce? Pentru ca, in 2010, in afara de compozitorii si interpretii “abonati” la acest concurs, apar si cateva surprize, scrie Libertatea. Probabil cea mai mare dintre ele poarta numele Florin Salam. El vrea sa reprezinte tara noastra la Eurovision. In acest sens, el a trimis, deja, doua melodii, pe adresa Televiziunii Romane, urmand ca, la finalul lunii, juriul sa decida daca acestea pot intra in finala nationala de pe 6 martie. Daca una dintre cele doua piese va trece de aceste etape, manelistul va putea reprezenta Romania la Oslo, Norvegia, unde va avea loc finala continentala, pe 29 mai. Interesant e ca nici una dintre cele doua piese nu e de petrecere.

Una dintre ele e lenta, de dragoste, iar cea de-a doua, pop. Ambele sunt cantate in limba engleza, lucru care reprezinta o premiera in cariera solistului. Compozitorul melodiilor este Marian Coltea. Pentru a nu influenta in vreun fel rezultatul preselectiei, tinand cont ca juriul noteaza piesele “in orb”, fara sa stie numele interpretului, Libertatea a decis sa nu publice titlurile celor doua cantece. ”

sursa

Hai oameni buni, sa il lasam pe Salam sa ne bage-n groapa cum numai el stie: ” Fara numar ,fara nuuuumar !! ”

Later edit:

Oook, si-o fi schimbat el provizoriu genul de muzica si ” urechea muzicala ” dar tot ca pe manea se misca. :lol: Si cine e acel stalp stirb caruia i se spune om si ce ce ce ingana acolo???? Bleah, bleah bleeeeeeeeeeeeeeeeeah !!!!!!!!!!!!!! :mad:


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
 1. portocala says:

  guta mai urmeaza la anul si gata Romania este numai buna de pus mai in fund happy

 2. Diana says:

  Macar ala din Moldova te face sa razi. laughing

 3. Hubba Bubba says:

  Citisem undeva ca vrea si Salam la Eurovision, nu stiam cu ce melodie participa. Deci da straight face

 4. addicted says:

  True! Salamiorul nostru e doar.. patetic si-atat.

 5. addicted says:

  Din .. habar nu am cum sa-i zic, fericire ..pacate, el nu participa cu melodia asta ci cu alta/altele straight face Presupun ca nu difera si presupun c-acelasi stil de dans il va.. aborda straight face

 6. Hubba Bubba says:

  Ah, deci nu asta-i melodia. Nu conteaza, vorba ta, tot asa o sa fie si cea de Eurovision.

 7. addicted says:

  Cu orice melodie ar participa ne-ar face de rusine, pe noi astia NORMALI, caci pe manelistii impatimiti i-ar duce la extreme cu extazul ..

 8. Hubba Bubba says:

  Ah, deci nu asta-i melodia. Nu conteaza, vorba ta, tot asa o sa fie si cea de Eurovision.

Leave a Reply

Your email address will not be published.