Esti fidel, esti prost!??

Nu stiu de unde le-a venit unora (inchisi la minte) ideea ca daca esti fidel esti prost.

Sa inteleg ca daca nu iti umbla mainile pe corpul suav al altor femei si muschiulos al altor barbati cand ai totul acasa esti doar un/o alt/a fraier/a a planetei? Asa se gandeste acum? Suntem tristi daca asa am ajuns.

Daca esti fidel nu inseamna ca esti prost inseamna ca ai coloana vertebrala, inseamna ca ai principii si inseamna ca esti indeajuns de matur sa stii sa APRECIEZI ceea ce ai! Daca esti fidel inseamna si ca esti NOROCOS, ai ceva ce altii vor cauta intreaga viata…

A fi fidel nu inseamna a fi prost, prostilor!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 13 Comments
 1. Alexandra spune:

  Ei, asta e mentalitatea de şmecher din ziua de azi… dacă nu ai mai multe nu eşti „bărbat”. oh go on

  • addicted spune:

   Si daca ai mai multi esti… curva. oh go on Inca o chestie haioasa rau si de neinteles! Un barbat cu mai multe femei este macho si o femeie cu mai multi barbati e usuratica.

 2. bubu spune:

  Prosti sunt cei cu mentalitatea asta stupida…..dar se vor trezi intr-o zi cand nu vor mai fi tineri si singuri cuc…atunci vor vedea „prostia” celor fideli….Au mintea odihnita si nu realizeaza ca timpul trece peste toti si nu ramanem vesnic tineri si „virili”.

 3. Ana Q. spune:

  Da, si eu am auzit asta f des in ultimul timp.
  Cum adica?!?! nu ai inselat niciodata!
  well..nu! Daca simt ca nu mai merge, nu mai merge si gata! next, vba aia! de ce sa ne complicam existenta inseland?

  • addicted spune:

   Unora li se pare mai usor sa se complice astfel, se invarta pe degete mai multe persoane, se simt oarecum mai… macho, puternici s.a Pacat e tot de ei insa pentru ca in timp TOATE ti se intorc si ajungi sa iti plangi de mila!

 4. Melly spune:

  Nu ma alina cu nimic zicerea: un barbat inseala o femeie nu ca cealalta e mai frumoasa sau mai desteapta, ci doar ca e alta. Inselarea nu are nici o scuza!
  Si nu e vorba doar de inselare trupeasca, poti sa-i fii fidel trupeste unei femei, oprindu-te „n” motive, dar daca in sufletul tau, in mintea ta e doar cealalta, deja ai tradat-o. Insa aici mai exista circumstante atenuante: nu se indragosteste nimeni ca vrea.
  O seara cat mai placuta!

 5. miha.ela spune:

  De la faza de vanator se trage, cum femeia statea acasa si crestea copiii..
  Cat de ingusti sunt unii realmente, au evoluat superficial … si trist ca sunt femei care ii aproba.

  • addicted spune:

   Asa e. Ii detest si pe cei care spun ” Femeia trebuie sa ii cunoasca locul ” de parca am fi niste presuri ce trebuie sa stea si sa taca. Majoritatea barbatilor din pacate subestimeaza femeia asa cum si unele femei subestimeaza barbatii.
   Eu zic doar atat, egalitate in toate dar daca ceva nu mai merge pleaca!

 6. Dragoi Cristina spune:

  …Ne-ascundem atât de mult în spatele nuanțelor și conotațiilor, încât uităm natura, sentimentul emoția…sau le ascundem…Fidelitatea e o artă a simțurilor, inimii, sufletului și cugetului! Dacă reușești să fii fidel, să menții fidelitatea-n cuplu sau în orice ambient social, atunci ești real/adevărat, trăiești în maniera adevărată, fără regrete!… Fidelitatea e o virtute și-o respect!

 7. Conjunctural, să și merite…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *