Noua modă

Ştiţi ce se poartă mai nou? Tonul de apel “Ieşi afară javră ordinară”! Da da, e pe bune, am auzit splendidul ton în microbuz în drum spre casă şi cum până acasa am făcut doar 2h iar telefonul respectivei profesoare a sunat cam din 20 în 20 min.vă daţi seama cu ce “melodie” am adormit eu în cap. Eu înteleg, ai un salariu mizer, eşti loial, simţi/trăieşti “versurile” cu mare tristeţe şi patimă dar TOTUŞI .. ton de apel!?? Eşti la miting? Mergi la şcoală să le predai elevilor noile injurii la adresa şefului de stat sau la ore telefonul doar vibrează în rimuri “latino” gen: pinguinul?

Mare ţi-e grădina Doamne …


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 9 Comments
 1. Baby R. says:

  penibil :-|

 2. addicted says:

  @Baby R.: Putin spus dar na, Romania.

 3. Cât de penibil… E destul de clar cam ce valori au acel gen de persoane…Urât!

 4. monica says:

  nici profesorii nu mai au valori…

 5. addicted says:

  @Roxana Călinescu: @monica: Nu mai au, nici macar ei asta e clar si nu saracia i-a adus aici ci lipsa celor 7 ani de acasa!

 6. Diana says:

  Oare de ce nu mă miră?
  Cred că unii fac concurs de sonerii ciudate…

 7. ZuZu says:

  Chiar zilele trecute ma rugam sa nu le mareasca salariile la profesori mai degraba sa le scada fiindca marea majoritate Nu merita Nimic din ce au…acum vreau si mai mult hee hee

 8. addicted says:

  @Diana: Pe mine m-a mirat faptul ca era PROFESOARA, totusi stii ai niste pretentii, asteptari dar observ c-ar trebui sa ma astept la faze aiurea si de la ei.
  @ZuZu: Stiu ca nu merita multi din ei, stiu ca trag cat mai multi elevi la meditatii si iau sute de mii ,milioane si etc. dar stiu si multi profesori in varsta care-si fac cu mare drag meseria si-au un salariu mizer .. dar nici nu vin cu tonuri de apel de genul asta straight face

 9. Hubba Bubba says:

  Eu nu stiu tonul astaaaaaaa laughing

Leave a Reply

Your email address will not be published.