Scurt horoscop 2011.

Berbec

Te bucuri de oportunităţi nenumărate. Începând cu luna ianuarie, te vei simţi stăpânul lumii. În februarie şi martie, ai parte de nenumărate şanse pe plan profesional.

Din iunie, te declari mulţumit de situaţia financiară. În dragoste, eşti foarte pretenţios şi vrei extrem de multă atenţie de la persoana iubită, mai ales în luna octombrie.

Zile norocoase: 8.03, 4.05, 12.07.

Taur

Dacă vei fi mai optimist, vei trece mai uşor peste încercările care se întrevăd în februarie şi martie. Te vei adapta „din mers” şi chiar dacă vei cheltui mai mult, vei reuşi să te redresezi până în mai.

În august, vei reuşi să-ţi schimbi actualul loc de muncă cu un post mai bun, drept pentru care vei stârni invidii.

Zile norocoase: 5.02; 13.06.

Gemeni

În ianuarie, Venus aduce schimbări, de aceea, este posibil să găseşti o slujbă mai bine plătită. Ai parte de toată susţinerea partenerului! Din 20 februarie, celibatarii au calea deschisă către iubire, îşi vor găsi sufletul pereche. Martie şi aprilie vin cu multă muncă, dar faci faţă cu brio tuturor provocărilor.

Zile norocoase: 04.03; 12.04.

Rac

Ţine capul sus şi norocul îţi va surâde. Nu e de mirare că va fi un an minunat care începe cu un ianuarie plin de dragoste. Ai parte de multă tandreţe de la o iubire mai veche. Luna septembrie îţi oferă bună dispoziţie, iar în octombrie te răsfeţi: Mercur te întăreşte şi vine şi cu câştig bănesc.

Zile norocoase: 5.02; 13.06.

Leu

Luna ianuarie trece fără evenimente semnificative. Din 14 februarie, Venus aduce pe cineva în inima ta şi în Martie îţi dai seama cine îţi este sufletul pereche. Aprilie te aşteaptă cu multă muncă, iar în mai ai parte de o surpriză.

Zile norocoase: 9.04, 8.06.

Fecioară

În martie, relaţia de dragoste iese din rutină şi ajungi să petreci un aprilie plin de romantism. În mai ai probleme cu banii, dar cu chibzuinţă, îţi revii în iunie. Acum ai ocazia să-ţi renegociezi salariul.

Iulie şi august aduc momente de armonie în compania persoanei iubite. În septembrie este momentul să călătoreşti.

Zile norocoase: 4.01; 13.06; 24.08.

Balanţă

Martie promite discuţii interesante şi trăiri intense. În aprilie dai înapoi, eşti precaut. Trăieşti momente magice în mai. Zeiţa dragostei apare.

Lunile iunie şi iulie sunt dedicate muncii, fiind cea mai bună perioadă din an pentru avansare sau reorientare. Din noiembrie, planetele te sprijină în ceea ce începi să construieşti. Ai parte de momente incitante în decembrie.

Zile norocoase: 6.02, 13.04, 8.05.

Scorpion

Te aşteaptă un an sclipitor. În februarie rămâne Venus să te răsfeţe. Neînţelegeri în martie, în care te ajută foarte mult sinceritatea. Clipe de poveste în aprilie. Venus pregăteşte o surpriză.

Poate revederea cu o dragoste mai veche? Din mai, norocul îţi surâde la locul de muncă. În iunie, Jupiter te ajută şi în iulie şi în august, pentru recunoaştere şi respect la job.

Zile norocoase: 17.02, 2.04, 27.06.

Săgetător
Norocul se întoarce pe strada ta. Prietenii te protejază şi planetele îţi dau energie şi tenacitate. În Ianuarie, găseşti răspuns la toate problemele. Totul e posibil în februarie. Iunie este în armonie totală. Eşti pe primul plan în iulie, în luna succeselor.
Zile norocoase: 19.01, 9.03, 31.05.

Capricorn

Ai un an la superlativ! În aprilie, ai un al şaptelea simţ. Ai fler pentru noi contracte şi pentru oameni oneşti. În mai şi iunie, eşti plin de şarm. Stelele îţi surâd în iulie, timp pentru concediu. În august, ai idei creative. Întâlniri cu prietenii în noiembrie. Surprize plăcute în decembrie.
Zile norocoase: 2.02, 13.05, 21.07.

Vărsător

În sfârşit, după un an searbăd, vărsătorii sunt în 2011 în elementul lor. În martie, eşti entuziast şi petreci timp cu persoana iubită. În aprilie, ai şanse de câştig. În mai, noi realizări.
Zile norocoase: 17.01, 24.04.

Peşti

Ianuarie întăreşte anumite sentimente şi poţi fi interesat de o prietenie nouă. Drum lung în primăvară. În martie îţi găseşti o nouă modalitate de a face bani. Septembrie vine cu recunoaştere, atât în familie, cât şi în plan profesional. Octombrie este o lună norocoasă.

Zile norocoase: 16.09, 8.12.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 39 Comments
 1. […] din această zodie vor face bine să călătorească în locuri unde modernismul domină şi doar acolo unde pot avea […]

 2. dli says:

  oare ar trebui sa credem in chestiile astea?

 3. dieta says:

  dieta monti…

  […]Scurt horoscop 2011. | Love addiction √v^√v^√ღ[…]…

 4. Astrologie gratuita…

  […]Scurt horoscop 2011. | Love addiction √v^√v^√ღ[…]…

 5. Anonymous says:

  vacante ungaria, vacanteungaria, vacante ungaria ro…

  […]Scurt horoscop 2011. | touchofadream.ro[…]…

Leave a Reply

Your email address will not be published.