sinele tau

Stai de vorba cu sinele tau

  Vin momente in viata cand nimic din ce ti se spune din exterior nu se muleaza pe ce simti, pe ce iti doresti. In acele momente e bine sa stai de vorba cu sinele tau.

E clar ca cel mai bine te intelegi tu pe tine si ar trebui sa te ghidezi dupa propriile reguli. Pune totul in balanta si intr-o ordine. Ajuta-te sa iei cele mai bune decizii,singur! Pot fi decizii tembele dar macar sunt luate de TINE.  Urmandu-ti propriile principii si reguli, ajungi mai repede si mai usor la scopurile propuse, ca atare incearca sa faci abstractie de cei care apar in fata ta cu autoritate si iti dau tie ordine. Urmeaza-ti propria politica pentru ca doar tu stii cel mai bine ce este bun pentru tine.

Sa nu aud ca va ascundeti dupa scuze precum ” Este usor de zis dar greu de facut. ” pentru ca NU ESTE!

Never allow anyone to rain on your parade and thus cast a pall of gloom and defeat on the entire day. Remember that no talent, no self-denial, no brains, no character, are required to set up in the fault-finding business. Nothing external can have any power over you unless you permit it. Your time is too precious to be sacrificed in wasted days combating the menial forces of hate, jealously, and envy. Guard your fragile life carefully. Only God can shape a flower, but any foolish child can pull it to pieces.

Og Mandino


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 7 Comments
 1. Jorjette spune:

  Asta ar fi cel mai usor lucru de facut chiar, doar ca multi au uitat sa vorbeasca cu sinele si asteapta sa fie ghidati din exterior. E trist si sunt multi care traiesc doar dupa cul li se arata.

  Oricum e o perioada a trezirii, cred eu, si multi reusesc sa-si redescopere sinele, reusesc sa spuna nu si sa mearga mai departe, reusesc multe.

  • addicted spune:

   E fix ca atunci cand ne dorim bani, multumire financiara dar nu miscam un pai pentru asta. Asteptam sa cada cumva de sus…

   • Jorjette spune:

    Cam asa ceva.

    Apropo de asta, tocmai ce mi-am amintit o chestie. În urma cu putin timp am auzit la radio o chestie reala care are legatura cu povestea omului lenes. Cica la Botosani undeva printr-un sat cred, oamenii nu au vrut sa primeasca lemnele oferite de primarie pe motiv ca erau taiate prea mari hee hee

    • addicted spune:

     Da, cunosc cazul si inevitabil m-am simtit prost, din nou, pentru ca moldovenii sunt priviti ca niste betivi puturosi. Fiind moldoveanca imi este imposibil sa nu-mi vina sentimentul asta de ” le-as da in cap ” pentru ca se generalizeaza din cauza lor.

     • Jorjette spune:

      Stai linistita ca si eu sunt moldoveanca, dar nu are rost sa o iau personal. Sunt oameni si oameni, in orice loc al lumii gasim astfel de oameni.

      Nu are rost sa lasi astfel de sentimente sa apara, pentru ca fiecare alege cum vrea sa fie. E treaba lor, nu trebuie sa ne simtim jigniti de ceea ce fac. Toti suntem oameni, fie suntem moldoveni, ardeleni, italieni, nemti si asa mai departe.

      • addicted spune:

       Stiu ca fiecare alege ce sa faca, si mai ales, fiecare alege ce sa creada si ce sa spuna. Doar ca multora le merge gura a prost, generalizeaza si te baga in aceeasi oala. E deranjant, desi ar trebui ignorati nu reusesti, cel putin pe moment.

 2. Ana spune:

  Zici bine, avem nevoie de o discutie cu noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *