Aaaah!!!

Cât de tare pot detesta spitalele româneşti, sictirul asistentelor şi indiferenţa doctorilor. Stai ca prostul în dureri să te cheme să-ţi dea nişte analize iar ei sunt mult prea ocupaţi să vorbească la telefon sau să asculte muzică în căşti! Mi-am aşteptat analizele o oră jumătate când erau gata de o oră, şi-ncă eu am aşteptat puţin în comparaţie cu alţii.

Oh Doamne numai bolnav în România să nu fii. M-am uşurat atât de lejer de nişte bani de care mă ţineam cu dinţii!!!! Şi-am primit şi-o veste nu prea grozavă dar deh, încep să mă obişnuiesc. happy

Abia astept să încep recuperarea şi să arunc bani în stil manelesc ” fără număr ,fără număr!! „


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 7 Comments
 1. cristishady spune:

  Mda ..i know what it is and how it is ..
  I’m sorry.
  Eu unul am ajuns la concluzia ca in spitalele de stat nu se merita sa intri nici ca sa iti faci nevoile, daca faci un mic calcul rezulta ca in clinicile particulare dai putin mai multi bani, dar esti tratat mult mai bine cu o aparatura mai performanta si de un personal mai atent.
  Ai grija de sanatatea ta, imi pare rau ca o tii numai in probleme..

 2. Lusio spune:

  Get well!

 3. addicted spune:

  @cristishady: Bai eu in prima faza nu m-am plans pentru ca, consultatia am facut-o la un cabinet privat insa trimiterea spre radiologie acolo mi-au facut-o din pacate. Despre conditiile cabinetelor private nu am nici eu ce zice.. de rau.
  Na, asta e.. ma urmaresc toate din pacate!
  @Lusio: Trec si de asta peste cateva luni si ii fac loc urmatorii boli. happy

 4. Creve spune:

  fă-te bine și nu mai călca prin spitale happy

 5. addicted spune:

  @Creve: Ce-as vrea dar din pacate am un organism cam fudul, slabit din fire si predispus la multe boli .. Oricum intru in recuperare o perioada nedeterminata de timp so.. nu scap de spitale soon.

 6. Baby R. spune:

  termin eu cu spitalele si incepi tu… big hug
  candva va fii mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *