Curiozitate [ 3 ]

Câţi dintre oamenii care dau sfaturi se ţin realmente de ele şi fac ce-i îndrumă pe ceilalţi cu atâta siguranţă şi patimă?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 32 Comments
 1. Glappy spune:

  Banuiesc,ca atata timp cat dai sfaturi,inseamna ca ai trecut prin acele probleme.

 2. Hubba Bubba spune:

  Nimeeeeeni. Ba chiar acum doua zile mi-am dat seama ca n-ar trebui sa mai dau sfaturi de genul „Uita-l, fata, cum poti sa-l iubesti cand ti-a facut atatea tampenii? uita-l!” Mhm chatterbox Nimeeeni laughing Eu la sfaturi sun perfecta, la actionat…uuf maica!

 3. Baby R. spune:

  mie imi da cu virgula… big grin

 4. Baby R. spune:

  exista si situatii cand imi da cu integrala sau radical big grin, dar cand e cu virgula…e situatie buna big grin

 5. Serendipity spune:

  Din pacate, putini sunt cei care dau sfaturi din experienta proprie. Si mai e o problema: gratuitatea sfaturilor. Urasc sa primesc sfaturi „pretioase” pe care nu le cer, in diverse probleme, doar pentru ca unora li se pare ca as avea nevoie.

  • addicted spune:

   Sau CRED ca ceea ce spun s-ar plia perfect pe probleme tale! Urasc si eu asta dar faptul ca le/ii uram nu-i face sa se opreasca ca deh ei ” stiu cum e ” si ” mai bine faci ASA!! „. happy

 6. Mulți dau sfaturi dar habar nu au ce vorbesc. Sunt două categorii de „sfătuitori”:
  1. Cei care dau sfaturi doar ca să fie „văzuți” bine, dar nu au trecut printr-o situație similară
  2. Cei care dau sfaturi dar pentru ei nu le aplică când este cazul
  E bine să nu asculți pe cei ce fac parte din una din cele 2 categorii winking

  • addicted spune:

   E bine sa nu asculti de nici unul care face parte din ambele categorii! Eu am trecut la selectii, urasc oamenii care dau sfaturi dar cand vine vorba de ei … nu fac nimic din ce ti-au zis. happy

 7. Paul spune:

  eu zic ca destul de putini , vreo 5 %..unora li se pare usor sa vorbeasca,dar cand ajung ei in acele situatii nu mai respecta niciun plan si nu mai asculta de niciun sfat..

 8. Diana spune:

  Toți facem asta… :lol:
  E ca vorba aia „Să faci ce spune popa, nu ce face popa.”

  Chiar dacă un sfat e corect, cel mai bun posibil… nu înseamnă că persoana care îl dă nu mai și greșește sau nu trăiește cu iluzia că e un caz…. mai special.

 9. Nice spune:

  Wou, ce casuta proaspat renovata avem. happy happy Sa te bucuri din plin de noul look, recunosc ca am avut un soc cand am intrat. tongue big grin Nu dau sfaturi pentru ca detest sa primesc sfaturi… de la binevoitori. A, daca iti cer eu parerea, atunci da, e ok, daca nu, nu. Si rar cer parerea cuiva… winking

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *