Quote of the Day


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 10 Comments
 1. Anca spune:

  happy Singura modalitate de vindecare, zic eu, este prin propria fiinta. Cred ca e doar impresia ca altcineva o face, dar de fapt e autosugestia si lupta interioara.

 2. Lusio spune:

  Pacat ca uneori poate dura chiar si(-un an) ani pana vine acel/acea „someone”..

 3. addicted spune:

  @Anca: Exact! Singur iti revii ( si ) complet si ajungi sa fii mai puternic. Pe moment regretam ca nu-i nimeni aproape sa ne faca sa treaca ( mai repede ) dar mai tarziu realizezi c-a fost mai bine singur ..
  @Lusio: La mine a durat mai bine de 2 ani si nu am murit. Ma rog ,nu am murit fizic, psihic am murit zilnic timp de 1 an, apoi nu am mai asteptat, nu am mai cautat. Te aduni, iti acorzi timp, deschizi ochii si observi ca( uneori ) acel cineva statea chiar sub nasul tau .. happy
  Tindem sa ne pierdem prea mult timp suferind, cand am putea sa ne scuturam asa greu cum ne e si sa mergem mai departe.

 4. Mihaela spune:

  N-am trecut prin asta, dar ma gandesc ca poate uneori aparitia cuiva in viata ta te poate ajuta sa depasesti mai usor o dragoste pierduta. Numai prin faptul ca iti da cineva atentie, ca te scoate in oras, ca te face sa te simti atragatoare, te ajuta. Iti recastigi increderea in tine mai usor si uiti de cel de dinainte.

 5. addicted spune:

  @Mihaela: Stiu destule persoane care au incercat sa acopere ” fisurile ” incercand sa fie cu altcineva si mai rau si-au facut .. Cu toate iesirile, cu toata atentia ,tot in alta parte le era inima si gandul. Deasemenea stiu si cazuri fericire, cand dupa un scurt timp cineva da de altcineva si ce-a fost in trecut dispare.
  Dar cel mai bine iti revii singur, din punctul meu de vedere, si cand te simti intradevar PREGATIT si vindecat atunci poti sa ( iti ) acorzi sanse fiind cu altcineva.

 6. Lusio spune:

  @addicted: Si-au facut alina pt ca probabil le-au grabit. Cateodata e bine sa mai astepti, caci daca nu astepti pot aparea si multe comparatii la ce-i nou, gen:

  „ahh.. asta nu face asa ca fostul/fosta.. asta nu drege asa.. asta nu ma alinta asa” etc

  Cateodata e bine sa lasi timpul sa mai treaca pana sa cauti si altceva.

 7. addicted spune:

  @Lusio: Stiu dar nu toti fac, comparatii … Eu oricum sunt cu asteptatul si acordatul timp pentru TINE in primul rand ca sa iti revii si apoi rearuncatul cu capul si inima in fata! Dar na unora le este greu sau frica sa fie singuri si apuca ce prind si ce le da macar un fluturas in stomac. Fiecare cum considera ca le este mai bine, pe moment sau nu.

 8. Lusio spune:

  @addicted: Fiecare cum considera ca le este mai bine, pe moment sau nu. – corect happy

 9. Str3n6arizza spune:

  Depinde şi cine aşteaptă să o repare …

 10. addicted spune:

  @Str3n6arizza: Depinde si daca merita reparata .. Depinde de multe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *