Fact!

Există două căi sigure spre dezastru: să asculţi de toată lumea şi să nu asculţi de nimeni!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 13 Comments
  1. Baby R. spune:

    si calea din mijloc unde duce? adica aia sa asculti de cine trebuie…

  2. Nu-mi „sună” prea bine formularea (în sensul că nu prea îi găsesc logica), dar fie…Da, este foarte ok să nu te iei după ce spun ceilalți deoarece, fără să vrea, își proiectează propiile experiențe peste experiența ta și dau sfaturi nepotrivite.
    Dar totuși, de cineva este musai să asculți: de tine winking Tu știi cel mai bine ce ai de făcut în absolut orice situație.

    • addicted spune:

      Sunt cazuri cand gafezi daca dai ascultare tuturor si cazuri cand gafezi daca/cand nu asculti de nimeni! happy Ambele pot duce spre dezastru uneori.
      Alteori si daca te iei dupa tine mergi spre dezastru pentru ca nu tot timpul luam cea mai buna decizie!

  3. @addicted: Îmi permit să te corectez în asta „Alteori si daca te iei dupa tine mergi spre dezastru pentru ca nu tot timpul luam cea mai buna decizie!”…exclus să greșești dacă știi să te asculți cum trebuie. E mult de muncă (cu tine personal) să ajungi la ceea ce susțin eu dar te asigur că nu este ceva imposibil winking

    • addicted spune:

      Nu am spus ca ar fi ceva imposibil ci-am spus ca alteori, uneori, daca o faci gresesti.Deci uneori, nu tot timpul! Imposibil mi se pare ca fiecare decizie pe care o iei este corecta. Ma rog, am sa vorbesc din punctul meu de vedere si-am sa spun ca nu fiecare decizie pe care am luat-o a fost cea corecta oricat timp mi-as fi acordat si oricat de mult m-as cunoaste, as tinde spre perfectiune de as nimeri-o de fiecare data pentru ca am doar 24 de ani si nu am experienta unei vieti intregi ca sa nu gafez. Multe decizii mi s-ar parut corecte pe moment, au fost corecte, iar in viitor le-am regretat si nu din cauza mea ci a celorlalti care m-au dezamagit.
      Eu ma bucur pentru tine daca fiecare decizie de pana acum te-a dus spre un lucru foarte bun, daca toate au fost decizii bune si nu regreti nici una.

  4. Nu pot susține că fiecare decizie pe care am luat-o a fost mereu cea mai bună, dar chiar nu regret absolut nimic. Dacă ar fi să-mi (re)încep viața de la zero aș face identic la fel winking

  5. cristishady spune:

    Nu poti sa nu faci pasi gresiti in viata indiferent de ce faci. Este bine sa stii si de care sfaturi sa asculti, ca sunt multi „sfatosi” care o fac ori ca sa fie in treaba, ori rau intentionati .

  6. Str3n6arizza spune:

    „Sa asculti pe toata lumea si s nu asculti de nimeni” cred ca era hee hee

    Oricum, morala-i buna!

    Vorba lui http://www.edoru.ro „Nu-mi dati sfaturi, pot gresi si singur!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *