Iti multumesc!

 Sunt putini oameni care iti sunt aproape atunci cand ai nevoie de ei, oameni care se preocupa de ceea ce ti se intampla si care isi fac griji cot la cot cu tine. Putini oameni din viata mea mai stiu cum sa-mi fie alaturi cand am o tona de mici sau mari probleme…

Ea stie cand sa fie, ea e aproape si ajuta si fara sa isi dea seama, ea e cu mult deasupra celor care promit ca-mi vor fi aproape; ea-si da interesul, intreaba, sustine si AJUTA asa cum stie, asa cum poate iar eu apreciez toate astea si nu le uit!

Pentru toate astea ITI MULTUMESC, a mea purple! Iti multumesc ca-mi esti alaturi cand nimeni altcineva nu este. 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 10 Comments
 1. coco says:

  sa-i pretuim si noi pe cei care ne sunt alaturi neconditionat!

  • addicted says:

   Eu o fac, cel putin incerc sa fac asta insa sunt multi din viata mea ce nu (mai) apreciaza faptul c-am fost sau ca sunt neconditionat acolo si ma fac sa ma indepartez.

 2. Dan says:

  Sa tina!

 3. Anonymous says:

  E lucru mare sa stai aproape de un prieten la nevoie si e lucru mare sa multumesti. happy

 4. Ana says:

  Ea stie? Adica ii zici si in fata?E frumos daca da….. Bravo.

  • addicted says:

   Stie pentru ca ii spun ori de cate ori e acolo si ma ajuta, si nu numai atunci. Stie ca apreciez, stie ca O apreciez, stie ca o iubesc si ca inseamna mult pentru mine! Poate nu ne spunem mereu in fata pt.ca asta ne e “natura” (rusinoasa) dar gasim alte metode, in special… prin FAPTE.

 5. MsPink says:

  Te iubesc draga mea, si toate astea ti se datoreaza TIE! Bine, si faptului ca avem o chimie nemaipomenita (natura ne-a ajutat de asemenea big grin). Dar pana una alta, te simt cand iti e bine si cand iti e rau. Si vreau sa iti fie bine, si asa cum tu ai mereu o vorba pentru mine, in orice situatie, si un fapt prin care ma ajuti, asa este si la mine. Iti multumesc pentru toate cuvintele frumoase si pentru post-ul scris. Stii ca te iubesc si ca te apreciez orice ar fi. Draga mea red love struck !

Leave a Reply

Your email address will not be published.