Cum slabesti cu dieta Whatsapp (1)

Cum au slabit 3 prietene 88 de kilograme cu dieta WhatsApp

 Daca vrei, poti, asta e clar! Degeaba te plangi de aspectul fizic, de kilogramele in plus, daca tii in mana o felie de tort si recent ai mancat si pizza. Plansul nu slabeste!

Si, pentru ca „Daca vrei, poti„, 3 prietene au gasit ceea ce pare a fi solutia ideala de a slabi sanatos si frumos. Ele si-au propus sa slabeasca inainte de nunta uneia dintre ele. Cum au reusit sa slabeasca 88 de kilograme, in total !? Folosind dieta WhatApp

Am folosit tot timpul un grup de WhatsApp pentru a organiza evenimente şi a bârfi. Când ţii dietă te simţi singur, aşa că l-am folosit atunci când aveam nevoie de voinţă. Dacă puneam ochii pe un hamburger, trimiteam pe grup o fotografie cu el. Când ai inbox-ul plin de mesaje cu „Nu merită!” şi „Nu o face!”, te gândeşti cu siguranţă de două ori, spune Hollie, mireasa in cauza.

Şi a funcţionat. Toate trei am arătat şi ne-am simţit mai bine ca niciodată în această zi specială.

Cele 3 prietene recunosc ca au avut mereu o influenta rea, nefasta chiar, una asupra celeilalte.

Fie că ieşeam în oraş sau duceam copiii la locul de joacă, mereu ne găseam calea către o prăjitură. Ne încurajam pe căi nesănătoase pentru că fiecare dintre noi îşi dorea acea felie de prăjitură în plus şi dacă făceam toate asta, era OK.

Asa arata mireasa inainte de a fi ceruta in casatorie, implicit inainte de nunta.

Imediat ce a fost ceruta, Hollie si-a propus sa slabeasca, gandindu-se la faptul ca ar vrea sa arate bine in rochia de mireasa si sa se simta excelent la nunta. Totusi,  nu voia sa isi oblige si prietenele sa faca acelasi lucru. Totusi, ele, au inceput pe cont propriu sa faca asta imediat ce au aflat vestea nuntii si intentia miresei.

Astfel ca, la 6 luni dupa, cele trei s-au intalnit la un eveniment si au schimbat impresii cu privire la procesul de slabire, ajungând la concluzia ca mai rau decat orice este sa ai senzatia ca esti singur/a. Asa ca, WhatsApp a devenit ca un fel de grup de srijin pentru fiecare din ele. Cand una gasea o reteta sau un nou exercitiu posta pe grup si indemna fetele sa faca acelasi lucru.

Astfel, prietenia le-a motivat pe cele trei mai mult decat orice altceva pentru a slabi. Si asa au aratat toate 3 la nunta.

cum slabesti cu dieta whatsapp

Ele in continuare sunt in proces de slabire, folosind, evident, WhatsApp, existand acum si un site, wewhatsapp.com, plin de servicii de ajutor in ale slabitului.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Adda spune:

    Unde-s multi puterea creste. happy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *