Maya Concept

Cum am aflat de la Mihaela si Assiris de noua ceainărie deschisă în Iaşi – Maya Concept ,cum am fugit să-mi achiziţionez o căniţă. La intrare în magazin am fost întâmpinată de o muzică relaxantă, de un „Bună ziua” ce chiar îţi face ziua bună şi de o servire IMPECABILĂ. Va suna a reclamă dar cu siguranţă acolo-mi voi savura ceaiul cu pretenii deacuma-ncolo ştiu şi ce-am să comand cu prima ocazie: Pai Mu Tan ( „Poneiul Alb” ).

După ce-am luat la puricat ( tipic mie ) toate seturile m-am oprit la o căniţa de porţelan cu zodia Fecioară. La o prima vedere ai spune că nu are nimic deosebit ÎNSĂ, e specială prin faptul c-are întregul ” dosar ” al Fecioarei înscripţionat. De la caracterizare până la culorile benefice şi dacă ştiţi cât sunt eu de fascinată de astrologie şi de horoscop vă dati seama c-am luat-o fără să mai stau pe gânduri. Ceea ce m-a încântat f.tare a fost şi pretul – 16leuţi doar.

Iată că am reuşit să tai de pe listă unul din obiectele dorite, finally!!!

Da, deja pot spune că ador magazinul, îl ador pentru că e … primitor şi elegant şi chiar ţi-e mai mare dragul să stai la o vorbă şi-un ceai acolo.

Îl recomand cu dragă inima!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 12 Comments
 1. Oana spune:

  Spune`mi te rog pe unde in Iasi este ceainaria? big grin Multumesc kiss Btw, Love your blog!

 2. assiris spune:

  Servind un ceai sau cumpărând ceva de acolo facem ca aceasta ceainarie sa existe sa aducă ceva plăcut în sufletul persoanelor sensibile la frumos. Si daca aduce fiecare cqte un prieten la ceai numărul celor care o vor îndrăgi va crește.

 3. Oana spune:

  am inteles unde e.. Multumesc kiss

 4. Clarra spune:

  Canutele astea se gasesc la magazinele cu orice produs la 3.8 ron si costa doar 3.8 ron una. Am si eu una. Si ei o cumpara cu 3.8 si o vand cu 16? Foarte dragut.

  • addicted spune:

   Din fericire pentru mine, cel putin ei vand la jumatate de pret fata de altii. Acelasi model etc etc. happy Si daca e cum spui atunci din pacate pentru mine, magazine 38 nu sunt .. cel putin nu stiu eu de existenta vreunuia. Si de la Selgros mi-as putea lua pentru ca-s mult mai ieftine insa cu banii pe care i-as da pe cele doua autobuze as ajunge tot la acelasi pret.
   Fericita de achizitionare inca mi-s si raman!

 5. Mihaela spune:

  Deocamdata aud numai lucruri bune despre Maya, si de la tine si de la Anca sau assiris. De-abia astept sa merg si eu acolo, eu imi doresc sa vad ce ceaiuri comercializeaza la vrac.
  M-am intors si eu de la Chisinau, azi si maine incerc sa mai citesc ce am pierdut. tongue

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *