Produse handmade – Balsamul de buze [ 1 ]

Pomenind în articolul anterior de produsele cosmetice , mi-am adus aminte că-ntr-un timp îmi făceam singură balsamul de buze. Yeap, handmade! happy

Faptul că suntem înconjuraţi de un mediu toxic m-a făcut să caut diferite metode de a reduce agresiunile pe care evident mi le provocam singură zilnic, prin consumul de produse cosmetice.

Cel mai eficient, benefic şi simplu remediu pentru buzele crăpate ni-l putem prepara foarte usor singure acasă având nevoie doar de: ceară de albine şi balsam din ulei de măsline. Produsele recomand să fie cumpărate de la standurile apicole.

Amestecaţi două linguriţe de ulei de măsline cu un cubuleţ micuţ de ceară de albine şi puneţi la foc mic până se amestecă bine împreună. Dupa ce observaţi că s-au ” împreunat” amestecaţi cu grijă compoziţia şi când se răceşte un pic o turnaţi în recipiente mici cu fundul gros- cutiuţe de mostre pentru creme,fond de ten, corector sau c-aveţi prin casă!Pentru a da mirosuri diferite puteti folosi diferite uleiuri. Dacă vreti o senzaţie răcoritoare folosiţi ulei de mentă, dacă vă dorţti un parfum dulce folosiţi ulei de vanilie. Orice vă place, aveţi de unde alege!

Plusul mare, evident este faptul că nu conţine chimicale nocive şi desigur nu cauzează dependenţă!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 13 Comments
 1. Lusio spune:

  Si mierea simpla e recomandata pt buze.. e foarte benifica si cica e si faina la sarutat, ( ca iti fac buzele, nu mai stiu cum scria printr-o revista hee hee ) asta daca insisti sa te dai des cu ea big grin

 2. skykery spune:

  Eu am incercat doar uleiul de masline simplu , dupa 2 zile buzele si-au revenit .

 3. […] cu o nou produs de înfrumuseţare pe care îl puteţi prepara acasa, din ingrediente ecologice şi foarte usor de găsit: tonicul […]

 4. Raluca Ungureanu spune:

  De vreo luna si ceva incoace folosesc doar balsam de buze facut din unt de shea si de cacao/avocado+miere+ceara de albine. Imi place la nebunie sa expetimentez astfel.

 5. Paula spune:

  Una dintre putinele firme cu produse handmade din tara este Lush, vizitati-le magazinele sau http://www.lush.ro si convingeti-va singure!

 6. vopsea par spune:

  vopsea par…

  […]Produse handmade – Balsamul de buze [ 1 ] | touchofadream.ro[…]…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *