Produse handmade – Tonic pentru ten [ 2 ]

Continui cu o nou produs de înfrumuseţare pe care îl puteţi prepara acasa, din ingrediente foarte usor de găsit: tonicul pentru ten din citrice.

După cum ştiţi sucul de citrice conţine antioxidanţi care au efect anti-îmbătrânire ,şi vitamina C, energizant a pielii. Acizii din fructe exfoliază tenul,ajută la dimininuarea coşurilor şi lasă tenul foarte curat!

Pentru tonic nu aveţi nevoie decât de câteva citrice  ( mandarine , portocale, clementine etc. ) şi un storcător! Stoarceţi citricele şi tamponaţi tenul cu sucul rezultat din stoarcere evitând zona ochilor. Dacă aveţi tenul gras puteţi folosi lămâile însă diluate cu puţină apă pentru că este foarte puternic.

poza


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
 1. claudia spune:

  sunt atatea cosmetice pe care le putem prepara singure. pacat ca multe fete sunt comode si prefera chimicalele

  • addicted spune:

   Asa este. Eu pe aceasta am incercat-o chiar asa, am fost relativ multumita .. Mi-a lasat pielea fina si catifelata insa unora li se poate parea ” sucul ” lipicios, eu nu am avut probleme. M-am tamponat, l-am lasat sa intre in piele si m-am si spalat pe fata, oricum asta e ritualul meu! happy

 2. Lusio spune:

  Lamaia e top la acnee acolo.

 3. Diana spune:

  Am zis că și eu mai folosesc combinația asta. :lol:
  Fructele și legumele proaspete sunt cel mai bun tonic!

 4. whatever spune:

  @addicted : iti inteleg afinitatile pt produsele naturale, si eu sunt pro in directia asta, dar fiecare este liber sa isi aleaga ce tonic vrea si nu e frumos sa te pui pe tine intr-o postura superioara(pt ca folosesti produse naturale), si nu trebuie sa te intereseze de ce nu se incurca „domnitele” sa foloseasca cea ce folosesti tu . sunt sigura ca si tu ai folosit chimicale odata!

  • addicted spune:

   Nu m-am pus intr-o postura superioara ci pur si simplu am recomandat ceva ce personal mi-a placut. Nu vad urma de impunere in articol.
   Fiecare este liber sa foloseasca fix ce doreste iar eu la fel inclusiv sa-mi expun „afinitatile”. happy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *