Recomand: Vedda- Fructele pădurii

Întotdeauna mi-au plăcut ceaiurile din fructe uscate ,în special cele din fructe de pădure aşa c-am sărit pe raftul de ceaiuri din Kaufland şi-am dat de cel de la Vedda – Fructele pădurii. Îniţial am spus că nu-mi va ajunge de nici măcar 3 căni pentru c-are doar 75g însă m-am înşelat, am ajuns deja la a – 7 – a. Parfumul e îmbătător, îl simţi încă de cum deschizi cutia şi uite aşa dulăpiorul meu a căpătat un parfum de fructe de pădure acum. hee hee

De aromă ,am multe de spus dar am să mă limitez şi-am să spun doar că este demenţială, este foarte puternică şi aromată!! E aşa cum îmi place mie,dulce acrişor. Ce-mi place este faptul că nu conţine coloranţi artificiali, aromele sunt 100% naturale: măcese 39%, flori de hibiscus sabdariffa 33%, fructe de păducel 12%, stafide 12%, fructe de porumbar 3% iar culoarea este dată de culoarea naturală a florilor de Hibiscus sabdariffa.

În Kaufland veţi găsi toate ceaiurile din gama Vedda, şi pe acesta şi pe cel de  măceşe şi hibiscus şi cel de afine. Nu sunt scumpe şi clar merită!!!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 5 Comments
 1. Mihaela says:

  Cu siguranta miroase foarte frumos. happy Si eu am fost azi la CTS Corner si mi-am cumparat 3 sortimente noi de ceai, toate la vreo 12 lei. Imi place ca-mi pot lua orice gramaj, nu ma obliga la minim 50 grame.

 2. Mihaela says:

  Ah, si multumim de link. tongue

  • addicted says:

   Multumesc eu pentru ca daca nu apareai tu nu dadeam iar iama la rafturile de ceaiuri. happy Cred ca-n seara asta vom merge si noi prin Carrefour sa vedem ce gasim bunut la ceaiuri.

 3. Str3n6arizza says:

  Chiar azi ma gandeam ce dor mi-e de vara sa beau un ceai rece cu gheata… si un fresh de fructe!

Leave a Reply

Your email address will not be published.