Things to do

1. – obişnuiesc să cânt când gătesc şi nu ştiu cum s-a făcut că astăzi am gătit toooată ziua deci A.are dopuri în urechi. :D

2. – un zâmbet chiar poate face minuni, i-am zâmbit astăzi unei caseriţe, mi-a zâmbit înapoi şi-a zis ” acum ziua e completă “, nu stiu exact la ce s-a referit dar mie mi-a plăcut zâmbetul ei.

3. – din mormanul de informaţii şi LECŢII voi construi un castel, promit!

4. –

5. – , dacă mă ating de una ,corzile mele vocale cedează deci nu mă risc

6. – ZILNIC

7.

8. să bifez sau nu dacă am râs dar nu a fost râsul meu!?

9. în fiecare zi mai MULT!

10. bis 9.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 5 Comments
  1. florin says:

    Intr o zi friguroasa eram la o coada,doar traim in Romania.In fata mea o fetita cu o caciula mare ,cum se poarta zilele astea.I am zis :Ce caciula tare ai !Mi a zambit si si a vazut de drum…Nu m a costat nimic sa fac un compliment…

  2. iri says:

    Buna ziua! Va contactez pentru a propune un schimb de link -uri intre site -urile noastre daca sunteti de acord. Site- ul meu este :http://www.loove.info (Titlul: DRAGOSTE SI SEX), in cazul in care sunteti interesat va rog sa-mi da-ti un mesaj cu datele link- ului dvs (url, titlu). Multumesc.

  3. Mihaela says:

    Eh, as vrea si eu sa dau mai des peste oameni zambitori. Pe strada toti sunt posomorati, plini de griji; in magazine angajatii sunt ironici, nervosi, nu au rabdare deloc….Un zambet e ceva rar in zilele noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.