Aşa cum mănânci .. aşa eşti! Really??

Cică pe cât de aiurea şi bizar ar fi, pe atât de adevărat este! Psihologii lui peşte au studiat “problema” comportamentelor faţă de hrană şi au concluzionat:

Persoanele care înghit totul deodată, aproape fără să mestece este o persoană ce are tendinţa de a trăi în trecut sau în viitor şi care nu trăieşte niciodată momentul prezent.

Cei care mănâncă foarte lent şi rămân întotdeauna ultimii la masă: persoană ce caută să lungească momentele de plăcere şi a cărei viaţă nu e suficient de bogată în bucurii.

Cea care mănâncă metodic, fără a amesteca alimentele: persoană cu dificultăţi în a accepta modul de a fi al altora şi propunerile lor.

Cea care mănâncă făcând altceva: persoană care gândeşte că ea nu merită să-şi permită bucurii şi plăceri.

Cea care mănâncă în picioare în faţă mesei: persoană ce preferă să nu ştie prea multe despre ea însăşi, căreia îi face plăcere să creadă că totul va merge bine.

Despre contorsionişti de ce nu scrie? Cei care manâncă stând în mâini cum sunt ?sad


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 20 Comments
 1. Lily says:

  haha, inainte mincam foarte incet si ramineam permanent ultima, dar in ultimul timp o fac foarte repede, nu stiu de ce. bad sign, huh? interesant articol.

 2. Diana says:

  „Cei care mănâncă foarte lent şi rămân întotdeauna ultimii la masă: persoană ce caută să lungească momentele de plăcere şi a cărei viaţă nu e suficient de bogată în bucurii.”
  I am very, very, very offended.
  Pffff…

 3. Pavel says:

  Da’ di ci se zice numai de rău?

 4. Creve says:

  eu zic să mă fac și eu cercetător laughing găsesc eu ce să cercetez și apoi devin celebru pe la ”Acces direct” sau pe la Măruță laughing)

 5. Mihaela says:

  Eu de obicei mananc facand si altceva: ori citesc, ori ma uit la un serial/film. happy

 6. cristishady says:

  Si cand eu spun ca studiile astea sunt facute de tantalai ma face lumea nebun laughing

Leave a Reply

Your email address will not be published.