TU alegi!

Se pare că în arena Cremosso se dă o luptă crâncenă dar dulce între iaurtul Cremosso Multifruct şi iaurtul Cremosso cu mure şi zmeură. Pentru mine nu-i greu de ales, eu pariez fără ezitare pe roşcata din colţul răsfăţurilor, ce reprezintă seducătoare iaurtul cu mure şi zmeură. De ce alegerea aceasta? Pentru c-am avut prilejul de-a le gusta cu mare poftă pe amândouă dar doar unul m-a cucerit cu adevărat cu gustul unic, puternic şi încântător al bucăţilor mari de fructe de pădure – Cremosso cu mure şi zmeură pe care îl vreau prezent şi după data de 27 martie ,când ” lupta ” se va încheia, pe rafturile magazinelor!

Voi ce gust alegeţi? Dacă le-aţi încercat, vă invit să-l votaţi pe cel care v-a încântat în mod special, pe pagina de internet www.cremosso.ro.

Alegeţi, votaţi şi puteţi câştiga unul dintre cele 220 de coliere Swarovski sau marele premiu, o excursie pentru două persoane în Palma de Mallorca!


TU alegi!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 13 Comments
 1. claudia says:

  in genul celui multifruct gasesti si de la alte firme deci sunt satula . il prefer pe cel cu zmeura si mure happy

 2. Delia says:

  Nu-mi plac femeile cu parul tuns scurt!! Mi se par lipsite de feminitate, si de la spate pot fi confundate cu un baiat (barbat e prea mult spus). laughing Deci aleg blonda! smug

 3. cristishady says:

  Mie imi plac brunetele, nu e nici o bruneta acolo, nu aleg nimica, alta firma care ofera brunete laughing)))))))
  Glumesc, in general nu-mi plac iaurturile cu “arome”, prefer sa fie simplu, ca doar de aia este iaurt, Ma rog, chestie de gusturi de-a mea

 4. cristishady says:

  Asa, asa, una gen Monica Barladeanu laughing)

 5. Diana says:

  Orice cu orice fel de fruct de pădure. laughing
  Adică zmeură și mure.

Leave a Reply

Your email address will not be published.