Vremurile se schimbă

Căutând pe magnificul Google articole despre evoluţia femeii în societate am dat peste un articol foarte interesant care pe mine m-a făcut să mă simţ norocoasă că m-am născut după anii `70. De ce? Pentru că multe lucruri care în prezent sunt cât se poate de normale erau considerate imoral în iubire!
Iată cele 3 reguli de altădată ce trebuiau respectate de femei!

O femeie nu trebuie niciodată să-şi manifeste interesul
Evident, avansurile nu trebuiau făcute decât de domni. Femeii îi revenea rolul pasiv, de a aştepta cuminţica să fie băgată în seamă. Ce bine e acum când poţi luă taurul de coarne, participând activ la procesul de “recrutare amoroasă”!În timp ce unele femei preferă tot abordarea rezervată, altele revendică acest drept de a face ele primul pas. Aşadar, nu ezită să iniţiezi o conversaţie cu un candidat drăguţ de pe un site de dating sau să-l suni după întâlnire şi să-l anunţi că ţi-a făcut plăcere compania lui. Punem pariu că va fi impresionat de gestul tău!

Femeia trebuie să fie mereu frumoasă pentru bărbatul ei
Deşi femeile continuă să se facă frumoase prin metode şi tehnologii din ce în ce mai elaborate, acest lucru nu mai are prea multe de-a face cu obligaţia din trecut.
Atunci fusta trebuia să fie bine călcată, rujul pe buze, pantalonii la dungă şi perlele la gât! Iar toate acestea trebuiau să rămână la fel de dimineaţă până seară!
Astăzi femeile se aranjează mai ales la ocaziile importante, iar în rest poartă ţinute casual, relaxate după o zi obositoare la serviciu, fără să le fie teamă de privirea dezaprobatoare a soţului!

O femeie nu trebuie niciodată să-şi manifeste plăcerea sexuală
Iată un sfat care era literă de lege cu câteva generaţii în urmă! Dacă femeia ceda prea uşor tentaţiilor carnale, bărbatul nu mai avea niciun interes s-o ia de nevastă.
În zilele noastre, deşi unele specimene masculine încă mai desconsidera o femeie care cedează rapid, aceştia nu mai reprezintă totuşi majoritatea.
Astăzi femeile pot avea o viaţă sexuală împlinită, cu sau fără mariaj. Pe scurt: ceea ce se întâmplă de la brâu în jos nu le priveşte decât pe ele şi pe nimeni altcineva!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 3 Comments
  1. claudia says:

    sa stii ca unele femei au ramas la fel cu aceleasi ticuri si conceptii

  2. cristishady says:

    Regulile astea s-au adaptat vremurilor, inca mai sunt destule de indreptat in gandirea oamenilor..
    Insa chestiile scrise de tine se regaseau in general la clasele de sus..

Leave a Reply

Your email address will not be published.