Apa plata cu lamaie slabeste

Tot observ în căutările pe Google diferite întrebări şi curiozităţi: ” la ce este bună apa plată cu lămâie? ” , ” apa cu lămâie slăbeşte? ” ,” o cană de apa cu lămâie în fiecare zi „, ” ceai cu lămâie „, „ la ce este bună lămâia? ” etc.

Lămâile, atât cele galbene, cât şi cele verzi le găsim peste tot pe tot parcursul anului şi ştim cu toţii că sunt o sursă bogată de vitamina C. Personal de ceva vreme beau apă călduţă cu lămâie, de ce? Ca să fiu ” mai sănătoasă şi mai frumoasă „ – după cum spun şi medicii. Nu, eu o beau pentru că-mi place,că mă face să mă simt mai bine şi pentru că apa plată simplă nu-mi mai place! Dar întradevăr, lămâia este un adevărat miracol pentru sănătate: curaţă intestinele, protejează plămânii ,vindecă infecţiile din gât, reglează tensiunea arterială, este bună şi în tratarea reumatismului , reduce febra şi te ajută să slăbeşti – sucul de lămâie dă rezultate optime consumat într-un pahar de apă caldă, în fiecare dimineaţă! Să nu fiţi neglijenţi şi să nu beţi lămâia în suc concentrat pentru că vă puteţi cauza diferite boli de inimă.

Cred că ştiţi că mulţi medici recomandă consumul de lămâie pentru detoxifierea organismului. În aceste condiţii, adăugaţi o felie de lămâie chiar şi apei pe care o beţi pe parcursul întregii zile, aşa cum fac şi eu. Pectina prezentă în coaja de lămâie reprezintă o importantă sursă de fibre, aşa că încearcaţi să consumaţi lămâia întreagă, fără să aruncaţi nimic.

Deci, ca să răspund la toate întrebările, pe scurt : da, lămâia este foarte bună atâta timp cât sucul nu se bea concentrat şi se diluează cu apa plată sau cu ceaiuri.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 16 Comments
  1. Baby R. spune:

    mie imi place goala blushing

  2. Andera Y spune:

    Vara am mania cu citronadele. Trebuie sa am in permanenta carafa plina cu citronada. E perfecta pentru zilele toride de vara. Singura bautura indeajuns de racoritoare si buna astfel incat sa-mi calmeze setea. big grin Apoi, cand sunt racita (dar nu numai) si ma doare in gat, mananc lamaie cu zahar. big grin

  3. Lascarica spune:

    Intradevar, lamaia e buna la toate acele lucruri de care ai zis tu mai sus, dar nu d-asta este consumata cu apa. Conceptul de „Apa plata cu lamaie” s-a raspandit printre cetatenii patriei odata cu acea reclama cu fotomodelele, iar caliatatea ei principala pentru care o consuma atata lume este ca taie foamea, iar cand cineva vrea sa manance doar o masa pe zi are nevoie de cat mai mult ajutor in a-si tempera apetitul.

    • addicted spune:

      Dar nu am zis ca de asta este consumata asa ci ca e bine sa fie consumata cu apa sau ceaiuri si nu concentrat. Eu nu m-am referit la conceptul de apa plata cu lamaia prezentat in campaniile fotomodelelor ci m-am referit o modalitate de-a fi consumata, cu apa plata, nu cu bulbuci, nu sucuri etc.

  4. Tibi spune:

    Mda, mişto keywords la tine.. ia de aici „teorii bazate pe pamnatul este rotund” sau „femei romanci care vor barbati pentru casatorie” tongue

  5. Roxana spune:

    Eu prefer mai mult ceaiul cu lamaie decat apa plata,neplata cu lamaie winking

  6. Malli spune:

    Lamaia contine acid citric si orice acid provoaca diferite efecte ”adverse”. Eu am inteles de la profa de chimie ca e indicat sa ne ferim de acidul citric, ca are aceleasi proprietati ca si cel sufluric, doar ca e mai diluat sau ceva in genul… big grin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *