Cum reacţionează zodiile la gelozie !?

Berbec: E în stare să sară la bătaie la respectivul, doar aşa, să îţi demonstreze într-o confruntare directă care e mai bărbat dintre ei doi. Asta dacă bagă de seamă, căci din fericire nu e un maestru al subtilităţilor.

Taur:
El nu e gelos! Nu… el e posesiv. Îşi va plasa mâinile pe copsele tale, să ştie toată lumea a cui eşti. Se enerveză greu, dar şi dacă ajunge să vadă roşu în faţa ochilor… să te ţii!

Gemeni:
„E mai frumos decât mine?”, „Ce ţi-ar plăcea să-ţi facă?”, „Te gândeşti des la el/ea?” şi alte întrebări de genul acesta, într-o discuţie care nu se mai termină. Sau, mai ştii?… Faptul că îţi place un altul/alta s-ar putea să-l excite.

Rac: N-o să zică nimic, pe moment. Dar va avea o mină atât de ofensată, va răbufni din cu totul alte motive şi va face în casă o atmosferă atât de tensionată că ai prefera mai degrabă să vă certaţi un pic şi-apoi să vă împăcaţi.

Leu: N-are cum să-ţi placă altcineva, când îl ai pe el. E exclus! Dacă totuşi evidenţa nu mai poate fi negată, ai două variante: ţi se dau papucii instantaneu şi definitiv sau alege să se poate ca şi cum absolut nimic nu s-ar fi întâmplat.

Fecioară: E obişnuită să îndure multe şi pentru mult timp. Dar nu e totuşi recomandat să întinzi coarda. Devotamentul are nişte limite, mai ales că ea contorizează tot şi nu uită.

Balanţă:
N-o să îndrăznească să comenteze prea mult, pentru că de obicei e cu musca pe căciulă. Şi ea face la fel, flirtând în dreapta şi-n stânga, la fel de natural cum respiră.

Scorpion:
Să dai motive de gelozie Scorpionului e la fel de imprudent ca şi să agiţi mâna în faţa unui şarpe veninos. El e oricum gelos, din principiu. Dacă vrei să fii cu el, trebuie să trăieşti cu asta.

Săgetător: E prea generos şi îşi iubeşte prea mult propria libertate ca să fie gelos. Mai degrabă te-ar tachina, într-un mod nu tocmai delicat, pe tema asta, decât să se supere.

Capricorn:
Cel mai probabil se deprimă, dar în nici un caz n-o să recunoască de ce s-a cufundat în muţenie. Îl liniştesc totuşi asigurările că nu e nimic serios acolo.

Vărsător:
La fel ca şi Săgetătorul, ba poate chiar mai mult, Vărsătorului îi e străină gelozia. Exceptând situaţia în care e cu stima de sine la pământ, cel mai probabil nici n-o să observe.

Peşti:
Se va simţi atât de rănit, îşi va plânge cu atâta durere idealul sublim de iubire năruit, încât o să-ţi vină să-ţi ceri scuze, chiar şi dacă eşti 100% nevinovată


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 28 Comments
 1. Alinu says:

  la leu? eu nu fac de-astea dom’leeee.. eu rup orice forma de socializare posibila laughing))))))))

 2. Alinu says:

  dar totusi de acord cu “N-are cum să-ţi placă altcineva, când îl ai pe el. E exclus!” rolling on the floor))))) glumesc big grin

 3. Lucian says:

  băi, eu din principiu nu prea cred în zodii, deși în jurul meu toată lumea mă arată cu degetul – uite vărsătoruuuuuuuuuuul. Ce pot să spun e că, citând o mare artistă românească, pe numele ei Maria Dragomiroiu, cine susține că nu știe ce-i aceea gelozie nu a iubit nicodată în vață.

 4. Florin says:

  True ce zice la berbec, dar multi dintre noi am invatat sa ne controlam aceasta “calitate”

 5. Delia says:

  Descrierea zodiei imi dezvaluie personalitatea. No me gusta! laughing Oricum, taur m-am nascut, taur mi-s, si taur raman forever! smug

 6. Poison says:

  Gemeni: „E mai frumos decât mine?”

  Mereu intreb asta, chiar si cand e vorba de un personaj dintr-un film la TV big grin . Restul nu se leaga, dar asta da. Eu sunt putin narcisist si e important daca partenera crede ca exista cineva mai super decat mine big grin . Cand va exista cineva, probabil ca voi intra in depresie big grin . Joke

  • addicted says:

   Sper doar ca nu sunteti o “natie” de paranoia cand vine vorba de de intrebat chestiile astea. big grin
   Oricum intrebarea asta si eu ca fecioara o am ,ca nu o zic e alta poveste! tongue

 7. Roxy's blog says:

  “Taur: El nu e gelos! Nu… el e posesiv. Îşi va plasa mâinile pe copsele tale, să ştie toată lumea a cui eşti. Se enerveză greu, dar şi dacă ajunge să vadă roşu în faţa ochilor… să te ţii! “al dracului de bine zicelaughingrolling on the floor

 8. Diana says:

  Gata, m-am hotărât să comentez la mai multe zodii. big grin

  Gemeni: Deci întrebările alea sunt leit pomenit cu realitatea. laughing

  Fecioară: La capitolul ăsta nu se îndură nimic!!!

  Capricorn: Oh da… capricornii au o predilecție spre a nu îți vorbi câteva zile ca pedeapsă…

  • addicted says:

   Pe mine personal ma iau pandaliile cand observ ca gelozia este exagerata si din nimic, chiar nimic! Cat despre gemeni, uite ca si Poison a recunoscut. laughing

 9. Creve says:

  La capricorn, cred că un cuvânt mai potrivit era ”întristează” decât deprimaă big grin Mi s-a mai întâmplat dar ironia e că aveam și de ce laughing) Ce urăsc la o fată mai tare e să vrea să fie plăcută de toți băieții, să întoarcă toți capul după ea, asta și când are prieten laughing)

  • addicted says:

   Mai sa stii ca eu personal ma simt aiurea daca vad ca unul sta si insista la fundul meu mai ales cand sunt cu prietenul! El face face mii de fluieraturi si intoarceri de cap.

   • Creve says:

    Păi eu mă refeream la opusul tău happy Genul ăla de fete de merg cu prietenul în oraș cu un grup de prieteni și are fel de fel de glume și replici cu băieții din grup de parcă a uitat care e prietenul ei și vrea să vadă care reacționează laughing)

 10. Roxana says:

  ” să îţi demonstreze într-o confruntare directă care e mai bărbat dintre ei doi. ” care e mai barbata te rog frumos laughing e true ce zice la berbec winking

 11. Ruxandra says:

  Bai, cam adevarate unele!

 12. Paul says:

  hmm..auzi ce spune la balanta laughing..nu mi se prea potriveste tongue

Leave a Reply

Your email address will not be published.