Cum reacţionează zodiile la gelozie !?

Berbec: E în stare să sară la bătaie la respectivul, doar aşa, să îţi demonstreze într-o confruntare directă care e mai bărbat dintre ei doi. Asta dacă bagă de seamă, căci din fericire nu e un maestru al subtilităţilor.

Taur:
El nu e gelos! Nu… el e posesiv. Îşi va plasa mâinile pe copsele tale, să ştie toată lumea a cui eşti. Se enerveză greu, dar şi dacă ajunge să vadă roşu în faţa ochilor… să te ţii!

Gemeni:
„E mai frumos decât mine?”, „Ce ţi-ar plăcea să-ţi facă?”, „Te gândeşti des la el/ea?” şi alte întrebări de genul acesta, într-o discuţie care nu se mai termină. Sau, mai ştii?… Faptul că îţi place un altul/alta s-ar putea să-l excite.

Rac: N-o să zică nimic, pe moment. Dar va avea o mină atât de ofensată, va răbufni din cu totul alte motive şi va face în casă o atmosferă atât de tensionată că ai prefera mai degrabă să vă certaţi un pic şi-apoi să vă împăcaţi.

Leu: N-are cum să-ţi placă altcineva, când îl ai pe el. E exclus! Dacă totuşi evidenţa nu mai poate fi negată, ai două variante: ţi se dau papucii instantaneu şi definitiv sau alege să se poate ca şi cum absolut nimic nu s-ar fi întâmplat.

Fecioară: E obişnuită să îndure multe şi pentru mult timp. Dar nu e totuşi recomandat să întinzi coarda. Devotamentul are nişte limite, mai ales că ea contorizează tot şi nu uită.

Balanţă:
N-o să îndrăznească să comenteze prea mult, pentru că de obicei e cu musca pe căciulă. Şi ea face la fel, flirtând în dreapta şi-n stânga, la fel de natural cum respiră.

Scorpion:
Să dai motive de gelozie Scorpionului e la fel de imprudent ca şi să agiţi mâna în faţa unui şarpe veninos. El e oricum gelos, din principiu. Dacă vrei să fii cu el, trebuie să trăieşti cu asta.

Săgetător: E prea generos şi îşi iubeşte prea mult propria libertate ca să fie gelos. Mai degrabă te-ar tachina, într-un mod nu tocmai delicat, pe tema asta, decât să se supere.

Capricorn:
Cel mai probabil se deprimă, dar în nici un caz n-o să recunoască de ce s-a cufundat în muţenie. Îl liniştesc totuşi asigurările că nu e nimic serios acolo.

Vărsător:
La fel ca şi Săgetătorul, ba poate chiar mai mult, Vărsătorului îi e străină gelozia. Exceptând situaţia în care e cu stima de sine la pământ, cel mai probabil nici n-o să observe.

Peşti:
Se va simţi atât de rănit, îşi va plânge cu atâta durere idealul sublim de iubire năruit, încât o să-ţi vină să-ţi ceri scuze, chiar şi dacă eşti 100% nevinovată


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 28 Comments
 1. Alinu says:

  la leu? eu nu fac de-astea dom’leeee.. eu rup orice forma de socializare posibila laughing))))))))

 2. Alinu says:

  dar totusi de acord cu “N-are cum să-ţi placă altcineva, când îl ai pe el. E exclus!” rolling on the floor))))) glumesc big grin

 3. Lucian says:

  băi, eu din principiu nu prea cred în zodii, deși în jurul meu toată lumea mă arată cu degetul – uite vărsătoruuuuuuuuuuul. Ce pot să spun e că, citând o mare artistă românească, pe numele ei Maria Dragomiroiu, cine susține că nu știe ce-i aceea gelozie nu a iubit nicodată în vață.

 4. Florin says:

  True ce zice la berbec, dar multi dintre noi am invatat sa ne controlam aceasta “calitate”

 5. Delia says:

  Descrierea zodiei imi dezvaluie personalitatea. No me gusta! laughing Oricum, taur m-am nascut, taur mi-s, si taur raman forever! smug

 6. Poison says:

  Gemeni: „E mai frumos decât mine?”

  Mereu intreb asta, chiar si cand e vorba de un personaj dintr-un film la TV big grin . Restul nu se leaga, dar asta da. Eu sunt putin narcisist si e important daca partenera crede ca exista cineva mai super decat mine big grin . Cand va exista cineva, probabil ca voi intra in depresie big grin . Joke

  • addicted says:

   Sper doar ca nu sunteti o “natie” de paranoia cand vine vorba de de intrebat chestiile astea. big grin
   Oricum intrebarea asta si eu ca fecioara o am ,ca nu o zic e alta poveste! tongue

 7. Roxy's blog says:

  “Taur: El nu e gelos! Nu… el e posesiv. Îşi va plasa mâinile pe copsele tale, să ştie toată lumea a cui eşti. Se enerveză greu, dar şi dacă ajunge să vadă roşu în faţa ochilor… să te ţii! “al dracului de bine zicelaughingrolling on the floor

 8. Diana says:

  Gata, m-am hotărât să comentez la mai multe zodii. big grin

  Gemeni: Deci întrebările alea sunt leit pomenit cu realitatea. laughing

  Fecioară: La capitolul ăsta nu se îndură nimic!!!

  Capricorn: Oh da… capricornii au o predilecție spre a nu îți vorbi câteva zile ca pedeapsă…

  • addicted says:

   Pe mine personal ma iau pandaliile cand observ ca gelozia este exagerata si din nimic, chiar nimic! Cat despre gemeni, uite ca si Poison a recunoscut. laughing

 9. Creve says:

  La capricorn, cred că un cuvânt mai potrivit era ”întristează” decât deprimaă big grin Mi s-a mai întâmplat dar ironia e că aveam și de ce laughing) Ce urăsc la o fată mai tare e să vrea să fie plăcută de toți băieții, să întoarcă toți capul după ea, asta și când are prieten laughing)

 10. Roxana says:

  ” să îţi demonstreze într-o confruntare directă care e mai bărbat dintre ei doi. ” care e mai barbata te rog frumos laughing e true ce zice la berbec winking

 11. Ruxandra says:

  Bai, cam adevarate unele!

 12. Paul says:

  hmm..auzi ce spune la balanta laughing..nu mi se prea potriveste tongue

Leave a Reply

Your email address will not be published.