#HaiLaFotbal Iaşi

Astăzi, la ora 13 pe terenul din Agronomie, noi cei din Iaşi ne adunăm gramadă la fotbaaaaaaaaaaaal!!! Desigur, mândrele nu-şi vor întinde picioarele pe teren ci vocile în tribună:  majoreta

Cine mai doreşte, cine mai pofteşte, ştie unde ne găseşte!

Apropo, şi Icar Tours e cu noi. Profit de ocazie pentru a le face cu mare drag si recunoştinţă ,galerie : Mulţumim Icar Tours pentru sponsorizare!!!!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 9 Comments
 1. Mihaela says:

  Spor la sustinut! happy Si noi vrem sa iesim azi putin afara, sa mergem un pic cu Albert sa alerge…ce ma bucur ca e asa frumos afara!

  • addicted says:

   Eu ti-am lasat acum vreo 4 zile un offline si te-am intrebat de doresti sa vii insa ori nu ai primit, ori nu stiu … Daca vrei, puteti veni si voi, eu una as fi incantata sa va vad !!

   • Mihaela says:

    Ah, nu am primit…Stau cam putin pe messenger in ultimul timp iar cand intru, intru si de acasa si de la servici si poate s-a pierdut.
    Multumesc de invitatie! happy Noi insa nu prea suntem cu fotbalul. Adica eu as sustine, da Felix n-ar juca. laughing

    • addicted says:

     Stai linistita ca nici noi nu suntem cu fotbalul. Mergem ca simpli spectatori amandoi , mergem sa socializam in offline cu persoanele din online! happy So.. puteti veni ca nu-i nevoie nici sa jucam nici sa urlam! laughing

 2. […] a fost la fotbal? Oh, super din toate punctele de vedere, buna dispoziţie fu`în floare, glumiţele la fel iar […]

 3. Baby R. says:

  ce seamana agariciul ala cu tine, aia cu pampoanele laughing

Leave a Reply

Your email address will not be published.