Imnul sfârşitului de criză!

Întâi a fost bărbatul, apoi femeia .. ah, pardon, e altă placă! La început ne-a fost bine, apoi din ce în ce mai rău … ah, nici asta nu e. Ok, ok ,sunt pe aproape,deci întâi a fost Imnul crizei – KK Maka, acum apare , Imnul sfarsitului de crizaMoka – la paştele cailor.

YouTube Preview Image
Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 11 Comments
 1. Sorin says:

  Se putea si mai rau laughing daca eram somalezi? ce mai ziceam acum?

 2. Baby R. says:

  laughing laughing laughing trist, dar adevarat. nici in o mie de ani nu o sa iti dea statul nimic pe gratis.

  • addicted says:

   Nu vor da dar vor lua pe gratis!

  • Glappy says:

   cum nu?dar cate ajutoare nu a dat statul…a asta s-a uitat ,am inteles.

   • addicted says:

    Yeah, eu nu zic decat din ceea ce vad, s-au adunat in Iasi niste oameni sa-si primeasca portia de alimente si stii ce li s-a spus asa in fata? Ca alimentele merg in alte locuri, ca si apropiati de-ai lor au nevoie, nu le-au dat nici un sfert din cat TREBUIA sa le dea LOR. Si ca aici, si-n Suceava si-n alte locuri .. Deci da, se da , multumim statului ca da, din an in paste si mai mult la cunoscuti ,apropiati decat la cei care chiar au nevoie!
    Ah da, la fel se face si cu materialele de constructii .. Sunt trimise camioane aproape GOALE cu resturi pentru c-au fost prea ocupati sa-si opreasca lor, sa dea rudelor prefectilor,rudelor lui Basescu din Moldova si tot asa. Been there so I know, nu se sinchisesc sa iti spuna si in fata unde merg toate! happy

    • Glappy says:

     dar asta nu inseamna ca statul e de vina,poate Basescu sa dea cate legi vrea si sa faca tot ce poate el mai bine,ca astia micii de la primarii fac smecheriile,Basescu nu are de unde sa stie ce se intampla pe acolo. Si la mine s-au dat prime de calculator,au semnat cateva persoane din primarie sa li se dea prime de calculator,e pentru prima data cand aud asa ceva,pai cand toata lumea fura,nu are cum sa iesim din criza,degeaba incearca Basescu sa faca ceva,cand pe o parte li se scad salariile si pe alta parte isi iau mai mult decat le-a scazut.

     • addicted says:

      Basescu e doar o papusica, restul fac toata treaba dar nervoasa mi-s pe toti in parte pentru ca nu este unul dar unul singur care sa nu fure de la gura unuia care chiar are nevoie!

      • Glappy says:

       exact,ideea e ca orice s-ar intampla,lumea tot pe Basescu il vede vinovat,cand ar trebui sa se uite doar la ei in curte si isi vor da seama ca si ei sunt vinovati.Ca furi 100 RON sau un milion de euro,tot furt se numeste.

Leave a Reply

Your email address will not be published.