Limbajul trupului

Mi-am adus aminte zilele trecute despre ce-am învăţat la comunicare în anul I de facultate: cum depistezi dacă un om minte, dacă nu se simte bine în prezenţa ta, dacă e supărat, ce înseamnă dacă se freacă la nas când vorbeşte cu tine, dacă stă cu braţele încrucişate, dacă-ţi evită privirea, toate astea desigur le-nveţi din … limbajul trupului.

Într-o carte mai veche de comunicare găsisem ceva despre femei ce cred ca bărbaţilor le face face ochii cât cepele. Cum afli dacă o femeie te vrea?Care sunt semnalele?

Un flirt hotărât – semnalele pe care ea le va emite vor fi mai intense, mai hotărâte. Spre exemplu, contactul prin priviri va fi mai des şi mai intens. Ar trebui să poţi observa dacă pupilele sunt dilatate, pentru că asta înseamnă că este excitată. Ar trebui să te uiţi şi dacă stă în anumite poziţii sexy în timp ce te priveşte, dacă respiră greu.

Femeia dezinteresată – Când vorbeşti cu ea se uită în altă parte, zâmbeşte puţin şi nu în direcţia ta, şi în general, dacă ţine braţele încrucişate înseamnă că nu este deschisă la astfel de lucruri sau pur şi simplu nu te place pe tine, deci nu insista!

Femeia confuză – Femeia nu este încă sigură dacă te place sau nu. Limbajul trupului ei poate fi la fel de confuz precum este ea în acel moment. Poţi observa asta dacă o vezi că se uită în direcţia ta şi apoi se uită rapid în altă parte. Sau dacă trece pe lângă tine şi parcă ar vrea să se oprească, pentru ca apoi să se îndepărteze foarte repede. Acest gen de femeie nu trebuie presată,deci take her easy!

Femeia nervoasă – Dacă este supărată dintr-un anumit motiv, va avea gura uşor strânsă, ochii mai mici şi chiar pumnii strânşi. Un semn evident este că are mâinile deseori puse în şold. Dacă vezi unul sau mai multe din aceste semne la o femeie, mai bine băiete, mută-ţi gândul, go and walk your dog!!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 12 Comments
 1. Marian spune:

  Suna a „Lie to me”, daca ai vazut serialul. big grin

 2. Andera Y spune:

  He he foarte tare! laughing Ma gandeam ca la mine e o chestie un picut diferita: cand sunt nervoasa imi tin mainile incrucisate si dau din picior (un tic nervos pe care l-am capatat demuuuult); si-apoi cand sunt dezinteresata nu ma uit deloc deloc la persoana cu care vorbesc. laughing

  • addicted spune:

   Dezinteresul se manifesta si prin multa atentie, stiai? laughing Doar ca atentia aia e doar fizica catre persoana care discuta cu tine, ca mintal esti in alte parti plecat. laughing
   Dai ” tictos ” din picioare a?Brusc am avut imaginea unei soacre , cu o matura in mana si cu batic pe cap! laughing

 3. Andera Y spune:

  rolling on the floor)) Daaa! Si asta cu multa atentie doar fizica se mai aplica si la mine, ai dreptate! Uitasem de asta! laughing
  Tre’ sa adaugi la imaginea cu soacra cu batic ca e soacra mare!!! rolling on the floor)

 4. Poison spune:

  Limbajul trupului este un lucru foarte interesant pe care l-am studiat putin tot prin anul 1 de facultate. Eu sunt mai ales interesat de semnele de minciuna si respect. Am studiat-o pe sora prietenei mele pana am ajuns expert tongue . Intr-un fel este bine sa nu stii prea multe despre limbajul trupului ca sa te poti bucura impreuna cu prietenii de o poveste putin inflorita, decat sa iti dai seama ca se minte pe rupte big grin

 5. căpcă1 spune:

  auzi, buei, inteleapto ? da’ cand femeia are mana stransa pe manerul tigaii sau al sucitorului si te altoieste cu patos, ce inseamna ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *