Aventurile verii 2011 şi zodiile – Pentru femei.

Berbec: în această vară te faci remarcată foarte uşor şi atragi de partea ta câţiva admiratori secreţi. Motivul? Devii maestră în arta flirtului şi a seducţiei pentru că ai curaj şi prezenţă de spirit.

Taur: astrele îţi prezic o surpriză sentimentală în această vară. Vei începe un nou capitol şi îţi vei asuma câteva riscuri. Poate fi vorba de o logodnă sau de o idilă cu un coleg de muncă.

Gemeni: astrele spun că luna Iunie este cea mai palpitantă din acest an pentru tine. Te vei bucura de atenţia a doi bărbaţi şi îţi va fi greu să alegi unul singur, aşa că îi vei juca pe amândoi pe degete. Ai grijă să nu fii prinsă!

Rac: în această vară vei cuminţi un burlac convins, care fuge de angajamente sentimentale. Firea ta caldă şi atentă îl va cuceri, fără să îşi dea seama. Deşi se împotriveşte, se va molipsi cu romantismul tău.

Leu: în luna August vei avea parte de o răsturbare de situaţie în viaţa ta amoroasă. Deşi nu pare, este un nou început. Vei redescoperi ce te face cu adevărat fericită, chiar dacă renunţi la tot ce era familiar.

Fecioară: după luna Mai aşteaptă-te la surprize plăcute din partea iubitului tău. Va ţine morţis să călătoriţi cât mai mult, aşa că vei avea parte de multe weekend-uri aventuroase în doi. ( ADEVĂRAT – vom face multe drumuri … spre Buc. laughing )

Balanţă: în această vară vei face câteva schimbări în viaţa amoroasă care vor fi de bun augur. Dacă eşti implicată într-o relaţie problematică, vei fi tentantă să îţi înşeli iubitul cu un bărbat foarte atrăgător.

Scorpion: în această vară eşti dornică să experimentezi în plan sexual, aşa că vei începe o relaţie bazată doar pe sex. Separi complet sexul de sentimente şi vei frânge inima celui care se implică în relaţia cu tine.

Săgetător: la vară simţi nevoia să evadezi din cotidian, aşa că faci un pas înapoi în relaţia cu iubitul tău. E posibil să-l pierzi făcând această schimbare, dar eşti dispusă să îţi asumi acest risc. Independenţa este mult mai importantă pentru tine.

Capricorn: la vară în mod cert îţi pierzi capul! Vei face o schimbare radicală de înfăţişare şi vei rămâne surprinsă de şarmul tău. Vei începe o idilă cu un bărbat care nu are un stil de viaţă pe gustul tău, dar care te atrage fizic foarte tare.

Vărsător: în această vară vei risca să distrugi prietenia cu un bărbat, pentru care simţi brusc o atracţie inexplicabilă. Evident, îţi vei asculta intinctele şi vei începe o aventură toridă cu el. Relaţia va deveni destul de repede una confuză, din cauza sentimentelor investite.

Peşti: la vară îi dai un ultimatum iubitului tău, riscând astfel totul! Te-ai sătura de suişuri şi coborâşuri, aşa că îţi iei inima în dinţi şi îi ceri să se schimbe de dragul tău. Îi vei da iubitul tău ocazia să nu te piardă.

Sursa:  Unica

Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 54 Comments
 1. WaTzaP says:

  Totusi, toate astea nu au o sursa ?

 2. Diana says:

  Păi nu faceți unul și bun? laughing

  • addicted says:

   Nu e chiar asa usor. Intai trebuie sa ne gasim, apoi cu tot bagajul si etc.venim cu parintii ca avem o groaza de luat. E si botezul .. eheheeee, nu e usor.

   • Diana says:

    La noi (bine era deja, nu a trebuit să căutăm), am făcut doar două drumuri.
    Am venit o dată cu un camion de lucruri (ale mele, am stat 1 lună cu 3 haine de stradă și 2 de casă :lol: ) și curățenie, și apoi când am venit de tot cu o geantă de voiaj. :lol:

    Iar când a venit fratele meu nu au fost bani de mașină/camion, așa că am cărat cu trenul hainele lui și calculatorul, numai noi doi. big grin

    Urăsc foielile… mai ales pe distanța asta.

    Tocmai de asta am zis că nu mă mai mut în viața mea… cine mă vrea să își ia apartament lângă, vede ce face, dar nu mă mai mut. rolling on the floor

    • addicted says:

     laughing
     Te-nteleg perfect!!! Noi avem noroc de ai nostri ca vin cu toata casa dupa noi dar intai sa ne gasim ceva si apoi vedem cand exact ne stabilim.

 3. Alinu says:

  Nu nu nu si iarasi NU, refuz sa cred!! laughing

 4. Creve says:

  faci discriminare? laughing)

 5. Lilly says:

  o singura obiectie am – cred ca o sa calatoresc singura, cu “iubitul” in gand laughing)))

 6. annitu says:

  Dă, Doamne, să fie cum zice aici ! laughing (la capricorn)

 7. griin says:

  vai de mine, 2 masculi intr-o singura vara? daca e sa ma iau dupa asta, voi fi ocupata. doar ca n-am incredere. eu sunt optimista.. de ce nu 3? rolling on the floor

 8. Roscata says:

  Vom face multe drumuri… spre munca laughing, doar nu impreuna, ci pe randlaughing

 9. Roscata says:

  Surprize imi face zilnic, asa ca…tonguehappy

 10. Delius says:

  Vai de capu’ meu! doh Sa nu-mi spui ca ma marit… worried laughing

 11. Roxy's blog says:

  zodiacul ma surprinde zilnichappytongue

 12. addicted says:

  griin, nu ma indoiesc. Cei de varsta voastra stiu mai multe decat cei de varsta mea si da, mai ales baietii. straight face

 13. […] vorbesc cu ea la o cană de ceai verde -și ea o cafea tare, desigur ^^- și să vorbim despre ..aventurile verii? […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.