Horoscopul lunii februarie 2014

Iata ce ne rezerva astrele pentru luna februarie:

Berbec

Luna februarie le este favorabila berbecilor atat pe plan familial, cat si financiar. In timp ce vor reusi sa rezolve unele probleme de familie, vor detensiona unele relatii cu rudele si se vor apropia emotional mai mult de ele, berbecii vor avea si parte si de oportunitati de investitii in luna februarie, investitii care le pot aduce castiguri financiare, dar nu pe moment, ci pe viitor. Totodata, berbecii pot scapa de datorii in luna februarie, dar doar cu conditia sa-si gestioneze cumpatat fondurile disponbile. Nu este, insa, recomandata imprumutarea unor apropiati cu bani. Daca lasa de la ei, berbecii se vor scufunda si mai mult in datorii, in pofida gestului bun pe care-l fac.

Desi nu intra in luna februarie cu probleme de sanatate, berbecii trebui sa aiba mare grija la igiena, caci chiar si cele mai mici hibe sau scapari ii pot face vulnerabili in fata virusurilor, dar si la intoxicatii alimentare. Pe de alta parte, pe plan amoros, in jurul datei de 11 februarie berbecii vor fi pusi la incercare. Acestia vor resimti oboseala, motiv pentru care cererile partenerilor de cuplu ii vor face pe berbeci sa se simta usor „exploatati” si vor avea impresia ca se cere prea mult de la ei. Dar, pe plan sentimental, februarie nu este luna deciziilor drastice, care sa schimbe fundamental relatiile amoroase.

Taur

Stilul de viata al taurilor va suferi o schimbare in februarie, iar schimbare va fi generata de planul profesional. In februarie, taurii se vor scufunda in munca. Desi efortul lor profesional va fi apreciat, orele lungi de munca vor fi in detrimentul relatiilor amoroase si familiale. Pe aceste doua planuri pot aparea tensiuni.

Totodata, rutina de la locul de munca si pozitia in care lucreaza timp indelungat predispun taurii la probleme de sanatate la nivelul spatelui, al coloanei, dar si la epuizare fizica si psihica. Din acest motiv, taurii trebuie sa fie precauti in februarie, sa profite de fiecare ocazie pe care o intampina pentru a se deconecta si, mai ales, pentru a dormi. Eforturile depuse pe plan profesional sunt manate si de nevoile financiare ale taurilor. Insa nevoile lor nu sunt intotdeauna atat de presante pe cat cred ei. Uneori se axeaza prea mult pe bani si pun acest aspect al vietii lor deasupra unor persoane dragi pe care risca sa le neglijeze.

Gemeni

Luna februarie nu incepe tocmai bine pentru gemeni. Desi situatia lor financiara, cea profesionala si cea sentimentala raman pe aceeasi linie constanta, gemenii vor avea psihicul vulnerabil la inceput de februarie, iar aceasta vulnerabilitate ii va face sa se simta de parca toate problemele lumii se abat asupra lor.Problemele sunt mai degraba de perspectiva, de atitudine, magnitudinea lor fiind mai mica decat cum vad gemenii. Insa, dupa prima saptamana din februarie, incepe o perioada excelenta pe plan profesional.

Gemenilor li se deschid noi oportunitati, vor cunoaste oameni noi care ar putea sa-i ajute sa evolueze atat in cariera, cat si pe plan financiar. Vor avea parte si de vesti bune. In a doua parte a lunii, si pe plan amoros le va merge bine gemenilor, insa binele va veni pe parcurs, nu neaparat din prima. Vor lua decizii importante, care schimba cursul amoros propriu si care-i pot bulversa, insa, pe termen lung, viata amoroasa va fi infloritoare. Mare grija trebuie, totusi, sa aiba pe planul sanatatii. Si-au suprasolicitat organismul in ianuarie, iar starea psihica proasta care ii cuprinde la inceputul lui februarie o sa-i lase epuizati fizic si psihic. Mult somn si moderatie in stilul de viata sunt necesare pentru a nu se imbolnavi.

Rac

Racii se vor gandi mai mult la ei insisi in luna februarie. Isi vor stabili obiectivele personale, le vor prioritiza si vor concepe planuri pentru atingerea acestora. Vor primi ajutor si din partea familiei, dar si a prietenilor. Asadar, daca esti rac si vrei slabesti zece kilograme, luna februarie este ideala pentru a incepe acest demers si a te concentra pe acest obiectiv.

Pe plan amoros, racii celibatari vor avea parte de surprize placute in februarie, caci aceasta este luna in care ar putea sa-si gaseasca un partener stabil, de incredere, cu care sa construiasca o relatie. Capacitatile de comunicare ale racilor sunt la nivel maxim in februarie, fapt care o sa-i ajute si pe plan amoros, dar si profesional, avand mai multe sanse sa se remarce la locul de munca sau in propriile afaceri.

Leu

In februarie, leii au nevoie de timp pentru ei insisi, dar acesta va fi sporadic. Pe plan familial, sunt sanse mari ca leii sa aiba grija de o ruda mai in varsta, cu probleme, in februarie. Acest lucru o sa-i solicite si fizic, dar mai ales psihic. Din acest motiv, leii vor tanji, efectiv, dupa ore libere in care sa stea singuri si sa nu faca absolut nimic.

Totusi, o sa aiba un ajutor! Persoana iubita sau, pur si simplu, un om foarte drag lor o sa le vina in ajutor in februarie si o sa le ofere acel „coltisor de pace” dupa care tanjesc. Acea persoana va fi scaparea lor, iar leii isi vor manifesta multumirea fata de aceasta cu tot felul de gesturi de apreciere si chiar iubire. Insa financiar nu vor sta prea bine. Desi sarbatorile vor fi trecute de mai bine de o luna, situatia materiala a leilor este inca in „recuperare” dupa cheltuielile facute. Va mai dura un pic pana sa ajunga la zero cu datoriile.

Fecioara

Fecioarele vor incepe luna februarie in forta, cu o atitudine pozitiva si deschisi la nou. Astfel, vor cunoaste oameni noi si vor lega anumite prietenii care ii vor ajuta, in restul lui 2014, pe plan profesional. Deschiderea pe care o vor avea in februarie va oferi fecioarelor si oportunitati amoroase.

Insa aici trebuie sa fie cu bagare de seama, mai ales cand vorbesc. Sa lase deoparte ironia si atitudinea uneori superioara caci acestea o sa le vina de hac in relatiile interumane.

CONTINUAREA/sursa


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Nimeni spune:

    Treebuia sa il pui pe tooooooooooooooooot crying nu-mi place sa ma duc de pe unu pe altu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *