24 Ianuarie – Mica unire

Cei mai micuti dintre noi, care sunt prea ocupati si preocupati de tot ceea ce tine de chefuiala si party, ar trebui sa stie ca azi chiar au un motiv sa petreaca. Ziua de 24 Ianuarie este supranumita Mica Unire si ramane în istorie ca data la care s-a infaptuit Unirea Principatelor Române, la 1859.

Care e totusi partea care ii bucura si pe cei mai mari? Faptul ca 24 ianuarie ar putea fi declarata zi libera. Eh, cum ar fi?

 O sută zece senatori şi deputaţi din toate partidele au semnat o nouă propunere legislativă pentru ca ziua de 24 ianuarie să fie declarată sărbătoare legală şi deci, zi liberă.

“Considerăm anormal ca ziua de 24 IANUARIE să fie un simplu prilej de discursuri, o zi a cărei semnificaţie profundă în devenirea noastră naţională şi statală să se piardă cu trecerea timpului. (…winking Recunoaşterea ca sărbătoare legală este un gest simbolic care conferă acestei sărbători statutul bine meritat.”, sustin initiatorii legii.  – realitatea.net

Eu stiu un singur lucru, in seara asta vom face o mica mare unire in oras unde vom sarbatori 100% nebuneste romaneste. laughing


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Eva says:

    Multi ani Romaniei happy sa cinstesti pt romani

Leave a Reply

Your email address will not be published.