Mai tarziu poate inseamna niciodata.

De ce de multe ori mai tarziu poate inseamna niciodata !?

via mail


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 7 Comments
 1. Ms Pink says:

  Nu apreciem ceea ce avem decat dupa ce pierdem. Auzim asta foarte des, insa cati dintre noi o pun in aplicare in viata de zi cu zi? Ne place sa citim sfaturi, povesti si sa spunem mereu ca trebuie sa facem asta si asta, dar la sfarsitul zilei sunt foarte putini cei care invata ceva. Din fericire, daca reusesti totusi sa inveti sa apreciezi lucrurile bune, totul va veni de la sine. Multumirea ta si a celuilalt va fi reciproca, pentru ca lucrurile bune intotdeauna se intorc si se reflecta asupra relatiilor cu oamenii din jur. Asa ca, sa luam aminte..

  • addicted says:

   Tot din ce citim ne place, ne place si ce auzim de la altii si-i aprobam insa nimic nu retinem si nu facem pe termen lung. Astia suntem noi oamenii, buni la dat sfaturi, ” prosti ” in a tine cont de ele.

 2. NightOn says:

  Ce poveste tristă! Din nefericire este povestea multora. Asta se întâmplă atunci când nu știm a aprecia pe cine avem lângă noi și ce daruri minunate aduce acea persoană în viața noastră doar prin simpla ei prezență.

  • addicted says:

   Avem nevoie si de povesti triste pentru a trezi ne trezi la realitate sau ma rog, unii sa se trezeasca. Sper sa nu fie si cazul nostru, sa pierdem sau sa fim pierdute aiurea.

 3. Lidia says:

  ….Mda….se mai intampla…. Dar viata e minunata si nu merita traita in amintirile trecutului! kiss

 4. Eva says:

  Poate daca nu suntem cu ochii in patru si nu aratam ca ne pasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.