Impreuna pentru totdeauna!

Pentru cei mai multi  „tineri din zilele noastre”, pentru totdeauna  inseamna de fapt ” pana ma voi plictisi ” si/sau ” pana nu ma va mai rasfata. ” . Ce inseamna de fapt impreuna pentru totdeauna? 

Incepi acel ” pentru totdeauna ” cand treci de acele mixuri de emotii, acel extaz coplesitor, cand ii descoperi defectele, cand incepe sa-ti scoata peri albi cu pretentii si TOTUSI iti doresti sa ramai acolo.  Pentru totdeauna impreuna nu inseamna azi sunt aici maine nu, la bine ti-s aproape la rau cauta-ma.

Cand iubesti cu adevarat, cel iubit gaseste totdeauna in tine un port in furtuna, este totdeauna acasa in inima ta, nu in functie de stari si situatii…

Ne indreptam spre ” pentru totdeauna ” cand nu mai avem tendinta de a compara cu inceputul, cand nu mai apar acele ” Nu mai e ca la inceput, tu nu mai esti ca la inceput.” . Trebuie sa deschidem ochii si sa realizam ca  inceputul, care de fapt este iluzia indragostirii, se stinge in timp si ce simteai la inceput nu vei mai simti. E posibil sa simti mai mult, daca esti norocos, sau nimic iar nimicul te poate duce chiar spre distrugere.

Prin urmare, daca nu simti nimic, nu sta! Si daca simti dar esti incapabil sa gasesti o „definitie” la ceea ce inseamna pentru totdeauna, atunci nu te inhama la o caruta unde doar unul trage spre totdeauna, intotdeauna!

 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
 1. Cris-Mary spune:

  Corect, ai spus-o perfect dragulici. Putini din noi stiu ce inseamna cu adevarat pentru totdeauna.

 2. Nimeni spune:

  La cat de superficiale sunt relatiile in ziua de astazi ce pretentii sa mai ai? Se scuipa se injura, nici vorba de iubire sau „pentru totdeauna”. oh go on

 3. nICO spune:

  Neatza kiss

  Sunt convinsa ca unii nu se gandesc cand spun aceste cuvinte! Sa ai o zi faina! big hug

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *