Si cateodata e cel mai bine sa pleci.

Draga mea inima de cateva saptamani a inceput curatenia de vara si a scos cateva persoane din ea. Pe unele le-a scos timpul ce e drept, pe altele simplul fapt ca nici nu-si doreau sa fie acolo si asta s-a vazut pe parcurs.

Simti cand nu esti dorit si cand primesti si confirmari, prin gesturi sau vorbe, nu iti ramane decat sa pleci! Oferi ce se cere/doreste, chiar daca dorinta nu-ti este spusa in mod direct, din lasitate sau din alte motive, nu esti prost ca sa nu-ti dai seama cand sagetile te ochesc(si) pe tine. Fie ca recunoastem sau nu, faptele mereu ne dau de gol. Si nu, nu te simti lezat, n-ai cum sa te simti jignit si n-ar avea cum sa te doara vorbele care oricum nu te descriu; te simti vizat si din consternare izbesti usa si pleci! Si constati, in timp, ca a fost o alegere buna. Uneori chiar e bine sa (re)actionezi din instinct.

Ranchiuna nu port nimanui, ma multumesc cu faptul ca mi-am dat seama de anumite lucruri, ma amuz de faptul ca am fost subestimata dar si de lejeritatea cu care oamenii se pot da de gol. Prefer sa ma scutesc de prezenta unora si pe altii sa-i scutesc de prezenta mea, fara urma de frustrare, regrete sau ura. Le las pe mana altora! Eu prefer sa tin aproape doar amintirile dragute si gesturile faine.

 You dont ever have to feel guilty about removing people from your life. It doesn’t matter whether someone is a relative, romantic interest, employer, childhood friend, or a new acquaintance you dont have to make room for people who are arogant, liars who doesnt care or make you feel small. Its one thing if a person owns up to their behavior and makes an effort to change. But if a person disregards your feelings, ignores your boundaries, and continues to treat you in a harmful way, they need to go.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 10 Comments
 1. ioly spune:

  Cand nu-ti mai gasesti locul acolo unde candva ti-l gaseai normal ca e cel mai bine sa nu ocupi spatiu degeaba sau cand altii incep sa se poarte aiurea si simti ca e in neregula, le inchizi usa si-i lasi cu altii.

 2. Luana spune:

  Te aprob in totalitate pentru ca am simtit si eu aceleasi lucruri si am aflat ce se gandeam in moduri absurde, de la altii. Normal ca atunci cand afli cum esti privit nu iti mai arde sa stai acolo si pleci.
  Viata e facuta pentru a castiga dar a si pierde.

  • addicted spune:

   ” Normal ca atunci cand afli cum esti privit nu iti mai arde sa stai acolo si pleci.” , chiar daca pare de neinteles. E normal sa facem asta cand afli prin diferite metotde ce parere au oamenii despre tine de fapt. Totusi, nu inteleg de ce nu iti spun? Lasitate?Interes? Asta nu inteleg.
   ” Viata e facuta pentru a castiga dar a si pierde. ” e firesc, si uneori pierdem fara urma de regret. Mai ales cand unii oameni nu au contribuit cu nimic la dezvoltarea ta.

 3. Luana spune:

  Da exact ,nu inteleg chiar cei care fac anumite gesturi catre tine in fata sau pe la spate.

  • addicted spune:

   Gresit. Doar se fac ca nu inteleg de ce ai astfel de reactii! Ei stiu exact ce impact au vorbele/faptele lor si stiu exact de ce reactionezi ca atare doar ca o fac pe „prostii”.

 4. Luana spune:

  …..ca sa intoarca in favoarea lor totul si sa pice pe victima nestiutoare. happy Am inteles si ai dreptate.

 5. Dana spune:

  Normal ceea ce favi happy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *