Cei care nu consumă alcool sunt anormali

Asta susţin sus şi tare cercetătorii britanici. Cred că erau piliţi bine de tot când au făcut această ” descoperire „. Ei spun că oamenii care consumă mai puţin alcool sunt  „anormali”, ei suferind o mutaţie a unei gene care influenţează consumul de alcool.

Cercetătorii spun că persoanele care au o mutaţie rară a unei gene consumă cu 5% mai puţin alcool decât consumul mediu al celor care nu au această variaţie.  Gena denumită AUTS2, a mai fost legată de autism şi de sindromul de deficit al atenţiei. AUTS2 este mai activă în zone ale creierului asociate mecanismului de recompensă ce răspunde la stimulii de plăcere şi/sau viciu.

Până în prezent era descoperită o singură genă ce avea un efect semnificativ asupra consumului de alcool, o genă implicată în descompunerea alcoolului la nivelul ficatului!

Slava Domnului, nu sunt anormală!!!!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 31 Comments
 1. Delius spune:

  Pfff, bine ca sunt NORMALA macar din punctul asta de vedere!! laughing

 2. Mihaela spune:

  Da, eu sunt cam anormala inseamna. laughing Beau doar de ocazii, gen Revelion. laughing

 3. Nice spune:

  Aha, deci e vorba de o mutatie de gena…abia acum inteleg eu de ce detest alcoolul. Partea frumoasa e ca nu am nici celelalte vicii. big grin Si chiar imi place starea de anormalitate ce ma caracterizeaza. tongue

 4. Pavel spune:

  Bre, cred că-i primul studiu realizat conform unor studii realizat de britanici şi le mai şi dau dreptate big grin Numai că nu înţeleg, cine-s anormali oamenii care nu consumă deloc sau cei care consumă mai puţin cu 5% decât un beţiv?

 5. Roscata spune:

  Yoy, am mai spus eu… faptul ca nu fumez si nu beau face rau sanatatii laughingrolling on the floor

 6. […] merge mai departe la dragii si frumosii mei… Alina, Ana, Andera, Mihaela, Creve, Ionut si […]

 7. Diana spune:

  Oricum știam că sunt anormală… nimic nou…

 8. Andera Y spune:

  rolling on the floor))))))) Tocmai i-am citit articolul colegului meu, mare spritar, si a concluzionat raspicat: „Andera, aceasta este una dintre putinele cercetari cu care sunt complet de acord!” rolling on the floor)

 9. Refuzake spune:

  Se pare că şi eu sunt anormal câteodată, dar nu sufar de sindromul de deficit al atenţiei, am momente când nu am chef să beau deloc, şi momente când are un gust aşa bun rolling on the floor

 10. Jonathan spune:

  Eu nu beau mai deloc, pffflaughing

 11. ANM spune:

  ha! normal me! in sfarsit da, sunt normala. laughing

 12. […] merge mai departe la dragii si frumosii mei… Alina, Ana, Andera, Mihaela, Creve, Ionut si […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *