Cine iubeşte asteptând o recompensă îşi pierde vremea!?

În dragoste nimeni nu poate leza pe nimeni, fiecare este răspunzator pentru ceea ce simte şi nu putem da vina pe altul pentru asta. Nimeni nu pierde pe nimeni pentru ca nimeni nu posedă pe nimeni!!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
 1. Creve says:

  Corect, dar nu poți nici să stai într-o relație doar să aștepți de la celălalt big grin

  • addicted says:

   Corect! Eu zic ca trebuie sa existe reciprocitate. Initial cand esti la inceput iubesti faaaaaaaaaaaaaaaara nici o pasare, iubesti si pt celalalt dar mai apoi te ” saturi ” si astepti si tu ceva.

   • Creve says:

    Da. Eu unul consider că dacă nu știe să îmi ofere și ea, înseamnă că nu mă apreciază, nu ține la mine cum insinuează. Știi tu, vorbe vorbe, dar faptele? Dacă eu ofer pentru că așa vreau și așa simt, logic mi se pare ca să îți arăți și tu cumva aprecierea.

 2. Diana says:

  E și altă valență… când recompensa așteptată e iubirea… de parcă ar fi obligatoriu ca acea altă persoană să îi iubească.
  Mulți uită că așa cum e nu pot comanda inimii să nu mai iubească, nici alții nu pot comanda inimii să iubească.

  Sau cei care așteaptă în general recompense pe care celălalt nu le poate oferi. E trist cum unii se bat în piept că iubesc, că fac aia, ailaltă, dar habar nu au ce poate și nu poate oferi celălalt (și se iluzionează asupra ce poate oferi), habar nu au ce sens are ceea ce oferă sau nici măcar nu observă.

  Oare nu e personaj „negativ” într-o relație și cel care cere imposibilul de la celălalt, șantajând cu ce oferă?

  • Creve says:

   Dar noi aici nu vorbim de șantaj. Cine face asta ar fi mai bine să fie singur. Noi vorbim de cum ar trebui să fie 2 persoane care susțin că îl iubește pe celălalt. Să ofere fiecare și asta fără să se gândească la recompensă. Iar Alina spunea doar că te saturi dacă vezi că celălalt a uitat că frumusețea constă în a dărui celuilalt tot ce ai mai bun. Ar trebui ca dorința de a oferi să vină de la sine, iar când oferă doar unul atunci nu mai putem vorbi de iubire. Unul e egoist, iar într-o relație ”EU” nu există. Există ”NOI”

 3. addicted says:

  Diana, daca stii si vezi ca nu primesti ajungi sa dai pana intr-un anumit punct. Sincer, toti ne saturam de dat fara sa primim chiar daca intelegem ca inimii nu poti comanda! Ma rog, hai sa vorbesc pentru mine, eu de exemplu nu pot merge ani la randu`langa cineva care nu-mi ofera ce ii ofer, cum ramane cu sufletul meu?cu nevoile mele? Si nu vorbesc de egoism, ar fi egoism de as vrea pt mine si doar pt mine si nu as da. Eu personal nu pot sta langa cineva, cu cineva, iubit, amic, prieten etc. care nu-mi ofera macar un pic din cat ii ofer pentru ca nu pot. Ajung sa ma simt prost fiind mereu eu cea care ofera ofera ofera! Nu e corect.

  Creve, exact! Intr-o relatie, DACA e relatie in adevaratul sens al cuvantului nu exista EU exista NOI! Poate la inceput pana ne obisnuim ,toti suntem egoisti dar mai apoi, mai ales daca VEDEM cat si cum primim, poate incepem sa facem si noi asta la randu`.

 4. Cu cine aș sta la o cafea lunea dimineața? | Roxy's blog says:

  […] dimineata as sta la o cafea cu :Grapefruits, NightOn, Roscata, Addicted, Motanu,Ana, Raluxa si Ruxandra ! Sunt curioasa ce zic si ei/ele […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.