Masculii şi culorile …purtate de femei.

Da, dragelor, ai noştri masculi asociază culoarea purtată de o femeie cu personalitatea ei. De aceea , ei spun că o femeie care poartă roşu este obrăznicuţă şi vrea să atragă cu orice preţ privirele, arătându-şi astfel disponibilitatea pentru aventuri.

Cele care se îmbracă în alb sunt în viziunea bărbaţilor, femei bogate, dar deloc pasionale. Ei na, ele nu mârâie în pat,nu?! Mai aflaţi că femeile ce poartă culori tari, precum albastru sau verde, îi atrag foarte mult pe domni. Se spune că ele au o personalitatea puternică, sunt inteligente, interesante şi foarte greu de cucerit. Touche!!!

Sunteţi curioşi de culoarea roz? Mulţi bărbaţi o detesta indiferent cine o poartă, femeia fiind privită că o alintată şi superficială.

Se pare însă că pentru a fi pe gustul bărbaţilor, doamnele ar trebui să se îmbrace în negru, pentru că sunt  sexi, misterioase şi le turează motoroaşul masculilor.

Dar cele care fură curcubeul din dulapuri cum sunt privite,a?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 14 Comments
 1. Cel mai bine e ca femeia sa imbrace cu hainele care-i plac si o caracterizeaza. Eu cred ca am depasit momentul „hainele il fac pe om” nu?

 2. Delia spune:

  Citeam, citeam, si asteptam sa vad detaliile despre negru, fiindca e culoarea care predomina in garderoba mea. Deci de asta am atatia admiratori? laughing Le turez motorasu’, nu? laughing))))))))

 3. Creve spune:

  Eu îmi fac o primă impresie după ținută și nu după culori. Culorile sunt abia pe planul următor.

 4. Roxana spune:

  Acelea sunt femeile perfecte,doar au toate culorile pe ele nu ? tongue

 5. Razvan spune:

  Si sanziana buruiana imbracata in albastru sau verde inseamna ca e inteligenta maxim nu? laughing)

 6. Glappy spune:

  Dar cine a zis că bărbații asociază culoarea purtată de femei cu caracterul ei? O femeie cumva? Un bărbat sigur nu a stat să gândească așa ceva,are treburi mai importante de făcut laughing. După felul în care se îmbracă un om, îți poți da seama în mare despre cum e acea persoană,sau eu am acest dar, însă după culoarea purtată de acestea nici nu mi-a trecut prin cap că aș putea face o asociere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *