Ne priveşte …

… chiar şi ceea ce nu ar trebui să ne privească!
Zilele trecute cât am fost plecată, am luat parte la diferite discuţii, deh, oraş mic,oamenii mulţi care se ‘iubesc” şi  nu mai încap unul de altul.

Într-un magazin de îmbrăcăminte erau mai multe doamne, două dintre ele niţel grăsuţe, mă rog una mai grăsuţă ca cealaltă. Cea mai puţin grăsuţă şi în acelaşi timp cea mai finuţă vroia să îşi ia două fuste dar neavând timp să probeze acolo a anunţat amabil vânzătoarea că le probează acasă seara şi revine! Vânzătoarea a fost de acord, probabil se cunoşteau, dar doamna mai durdulie şi în acelaşi timp invidioasă (că îi luase de sub nas fustele) a zis în gura mare către doamna drăguţă că nu ar încapea-o: ” -Unde să te încapă, nu vezi ce grasă eşti??”. Vă zic, îmi venea să o iau de grăsime şi să o învârt până o ia mama pupăzii!!!!!! Nu vreau să ştiu cum s-a simţit cealaltă doamnă, am văzut doar că draga de ea s-a înroşit toată… Nu i-a spus desigur nimic, şi-a văzut ruşinata de ale ei! Eu i-am zâmbit şi i-am spus că nu este nici pe departe cum spune miss porky şi că vorbeşte invidia din ea pentru că pus mânuţele pe două fuste superbe. Mi-a zâmbit înapoi şi a plecat!

Spuneţi şi voi, îi era greu nesimţitei să se uite la parul din ochii ei şi la kg cu mult în plus, nu?
Nu am să pricep, de unde atâta răutate!? Oare unii nu-şi dau seama cât îi rănesc pe ceilalţi? Nu sunt capabili să îşi măsoare cuvintele??? Dacă ştii că nu eşti mai departe de celălalt măcar TACI DIN GURĂ, nu comentezi a prost că te faci de toată bafta. Mi-e silă de oamenii de genul acesta, mi-e silă în general de cei care judecă după ambalaj!

Don’t judge people just cause they have imperfections, for you have them in you, too. Be wise, learn to love them.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 14 Comments
 1. florin spune:

  Astia grasi si urati au fost si vor fi mai rai decat ceilalti.Nesimtirea e ridicata la rang de arta in Romania,din pacate…

  • addicted spune:

   Cunosc oameni grasuti care sunt extrem de draguti si inimosi si BUNI la suflet. Nu vezi un strop de rautate sau invidie in ei insa unii, Doamne.. parca ar fi vina ta ca arati altfel decat ei. Sar la gatul tau in secunda doi chiar si fara motive!

 2. emma spune:

  sunt atatia oameni care sufera de boli care nu le permit sa slabeasca pe care nu ii faci in mc donalds care mananc sanatos si nu reusesc sa slabeasca. rusine femeii care a comentat atat de urat

 3. Creve spune:

  Sau cei care spun unei persoane că e bețiv/ă și ei nu pot să stea o singură zi fără să bage niște vin, bere și altele mai mult decât apă. Și nu mai spun de hoții care strigă hoții.

 4. bubu spune:

  Unii oameni degeaba trec prin viata si ajung la o anumita varsta ca nu au invatat nimic.Pacat.kiss

 5. Mihaela spune:

  Multi nu stiu sa piarda. Prefera sa zica ca cel care a castigat este prost/urat/norocos.

  • addicted spune:

   Exact. Pacat ca nu realizeaza cat pot rani anumite cuvinte … Sunt atatia oameni sensibili care ajung sa faca lucruri groaznice din cauza unor batai de joc!

 6. griin spune:

  cat mi-ar placea sa-i plateasca cineva cu aceeasi moneda nesimtitei aleia..

 7. bubu spune:

  Da bubule,asa e,Dumnezeu nu bate cu parul,da cu nuiaua….ustura mai tare si mai mult si raman si urme de la nuia pentru o anumita perioada de timp. kiss

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *