Aspectul fizic îţi spune cum îmbătrâneşti

Luaţi articolul ca atare, ca o glumă! Aşadar îmbătrâneşti frumos dacă ai:

Braţele subţiri
Statistic, ai noroc dacă între 20 şi 40 ani te cam menţii, chiar dacă mai “pui” cam 10 kg. Deci “braţele chibrit” din liceu au şanse să devină braţe frumoase şi apetisante la vârstă la care colegele tale au caltaboşi!

Obrăjori cam rotunzi
OK, te cam deranjează acum pentru că te-au botezat “păpuşică”, deci aspiri la titlul de femeie fatală! Dar obrajii mai plini nu “cad” atât de repede că cei cu musculatură subţire şi lipită de oasele feţei. Iar obrajii tăi mai plini, în câţiva ani îţi vor da acel aer de tinereţe şi prospeţime pe care puţine ţipe de vârstă ta îl vor mai avea.

Ten gras
Teroarea anilor de liceu – pentru că tenul gră e asociat cu punctele negre, luciul şi acneea – îţi va deveni un adevărat aliat. Pielea grasă da semn de îmbătrânire mult mai târziu, este mai rezistentă şi cedează mult mai greu la agresiunile mediului extern.

Fese plinuţe
Tot statistic, dacă le menţii cât mai mult timp la o formă categoric apetisanta, fără să te îngraşi, mai târziu, ajutată şi de exerciţiile speciale pentru sesieri, vor arată mai? tinere şi sexoase decât ar dori inamicele cu feşe aplatizate şi flescanite!

Gropiţe la claviculă
Numite “solniţe” (dar nu foarte adânci, de înfometată!) au farmecul lor, mai ales când te vei jucă cu decolteuri impresionante.

Piele albă fragile
Nu pare niciodată că ai stat la plajă, ce să mai spun că e aproape transparenţa! Dacă nu te vei expune excesiv la soare, o vei trata constant cu creme şi vei evită fumatul. Aspectul diafan plăcut va persistă mult timp.

Îmbătrâneşti urât dacă ai:

Fobia gimnasticii
Un exerciţiu sportive efectuat constant te va scuti de multe neplăceri. Iar întreruperile lungi sau lipsă de exerciţiu te vor transformă într-o? focă grasă şi nemulţumită, că pe orice sportive care se lasă de exerciţiul fizic. Care se mai mişcă doar de la şi spre frigider!

Obsesia regimurilor
Mănânci sub 1000 de calorii pe zi, cu regimuri “inteligenţe” care îţi pun pe masă o frunză de salată, un cartof, o felie de portocală şi cafeaua, e drept, fără zahăr. Cool! O să arăţi că o vânată deshidratată, pentru că îţi privezi organismul de vitamine naturale, proteine şi alţi compuşi esenţiali. Da-i bătaie înainte, titlul de “babă veştejită” o să-l capeţi chiar de pe la 45 de ani!

Piele de fumătoare
Mm, cu totul “specială”! Tăbăcita, gălbuie, cu porii deja îmbâcsiţi. Are toate sanselesa devină de-a dreptul gri, cu chisturi sebacee şi un miros extrem de “plăcut” de scrumieră lăsată plină peste noapte. Că să nu mai spun de ridurile şi pungile “senzuale” de sub ochi.

Păr foarte fîn
Ghinion, dar numai dacă nu-l îngrijeşti corespunzător. E un păr mai dificil, dar, din păcate, va urmă şi el tendinţa de subţiere şi rărire sau de modificare a culorii naturale. Şi dacă la o ţipă cu păr bogat nu-i băi, la ţine chestiune va deveni foarte repede vizibilă, deci un pic mai multă atenţie!

Frunte lată şi înaltă
Certificatul de “deşteaptă” pe care îl adduce fizionomiei acest tip de frunte n-o să te ferească de faptul că pe ea se văd mai repede ridurile – suprafaţa de încruntare e mai mare decât la o frunte îngustă. Renunţă la mimică exagerată şi păstrează coafurile cu breton!

Fund mic
Mic, mic, dar odată cu înaintarea în vârstă se transformă în inexistent. Nici un pantalon nu se va putea îmbrăca, iar vederea săculeţilor mici şi atârnaţi undeva mai jos de chilotul costumului de baie va da fiori privitorilor întâmplători. Fiori de groază! Nici măcar o fustiţă largă nu te va salvă: bietul de el, în loc să “profileze” fustă la spate, va fi pierdut printer cutele de stofă!

Sâni mari
Bun! Dar ai grijă pentru că odată ce încep să coboare – deh, vârstă, lăsarea pielii, sarcină, gravitaţia – singuri nu se mai ridica. Şi atârna de toată “frumuseţea”! Deci poartă tot timpul sutiene bune care îi susţin perfect, fă sport, cârmuieşte-i şi lasă-te de regimurile stupide de slăbit 5 kg într-o săptămâna!

Concluzia:
Mâncaţi cât vreţi fetelor sau ţineţi cură de slăbire, aveţi sânii mari sau mici, arăţi super sau nu, “babe” tot o să fiţi, dar depinde ce fel de “babe”, care arată bine sau care arată urât.

thanks Mihai


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 13 Comments
 1. Delius says:

  Sisule, noi o sa fim doua babute zbarcite…dar sexy smug laughing

 2. Luiza says:

  uahaha deci daca ai sanii mari imbratanesti urat, dar nu traiesti degeaba ha laughing laughing

 3. Roscata says:

  Deci o sa imbatranesc frumos big grin:=rolling on the floor

 4. Roxana says:

  O sa imbatranesc frumos big grin

 5. Creve says:

  Eu o să fiu un moș frumos urât laughing) sau urât frumos? Rămâne să vedem laughing)

 6. Mihaela says:

  Stiam de chestia cu tenul gras. Adevarul e ca deja se vede, de pe la 20 de ani. Am cunostinte sau prietene care la 22,23 de ani deja au riduri pronuntate in zona ochilor (si bineinteles ca au un ten uscat). Eu la 24 n-am nimic. Da, ma lupt cu tenul meu gras, uleios, mai apar cosuri sau puncte negre…da sunt fericita ca inca nu se poate vorbi in cazul meu de riduri.

 7. addicted says:

  Da,am vazut si eu tinere ce te lasa cu impresia ca au in jur de 30 de ani.. Cu pete si cosuri ma lupt si eu dar ca si tine spun ca mai bine asa,sunt mai usor de tratat decat ridurile!

 8. Alexandra says:

  Si desi multe si multi vor spune ca tineretea e ceea care conteaza,eu voi spune ca totusi “azi” ii da un ajutor lui “maine”.Felicitari pentru ceea ce ai scris!big hug

Leave a Reply

Your email address will not be published.