Cum?

În plimbarea ta prin această lume vei influenţa direct sau indirect vieţile a cel puţin 10000 de oameni.Întrebarea pe care ar trebui să ţi-o pui e: „Cum îi voi influenţa?”


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 23 Comments
  1. P. spune:

    Mhm.. thinking Interesant..

  2. Rox spune:

    Foarte bună întrebarea!!!! Felicitări!!! Trebuie să fim conștienți de ceea ce oferim celorlalți, mai ales că ceea ce oferim se întoarce înapoi la noi într-o bună zi.

    • addicted spune:

      Exact. Tot ceea ce spunem si ce facem altora ni se intorc ca bumerangul deci .. sa facem bine pentru a primi bine,nu?

      • Rox spune:

        Exact!!!
        Vezi, de aia abia aștept să te văd așa față în față căci îmi place tare mult modul în care gândești în ultima vreme. Sau poate ai făcut-o și până acum și nu am fost eu așa atenta big hug

        • addicted spune:

          Nu,nu e de vina atentia ta, mereu am gandit asa doar ca scriam destul de rar despre chestii de genul asta si nu s-a ivit ocazia pentru a discuta…
          Dar nu-i bai, oricum drept razbunare am sa iti pocesc numele. laughing big hug

  3. anca spune:

    Cum? … sunt mii si mii de feluri …

    About: „always follow your heart but take your brain with you” e un sfat bun, e o regula iar exceptia care o confirma : ” I’ve been happier following my heart when my brain stayed at home tongue

  4. Creve spune:

    Eu cred că deja am cunoscut câteva mii laughing Până mor cred că eu ajung la 20-30.000 laughing) Nu știu cum îi influentez. Să îmi lase câteva cuvinte în cartea de oaspeți, iar dacă nu vor în caietul de plângeri și sugestii laughing)

  5. ella spune:

    Uite, eu mi-am pus de multe ori intrebarea asta. Si am incercat mereu sa scot tot ce e mai bun de la oamenii de langa mine, sa ii invat ca se poate si altfel, sa ii fac sa zambeasca, si uneori am renuntat la mine pentru ei. Constant insa, la 30 de ani, ca multi dintre cei carora le-am dat o parte din suflet, nu au meritat.

    • addicted spune:

      Si dealungul vietii vei mai intalni oameni carora le vei pune un zambet pe suflet desi nu vor merita! Dar tu sa te simti bine c-ai facut asta desi nu meritai sa iti intoarca spatele ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *