De ce barbatii nu asculta si femeile nu stiu sa se uite pe harta?

 Intr-una din serile weekendului trecut doi oameni dragi noua ne-au facut o scurta vizita in care, evident, ne-am (si) impartit, fetele cu ale lor baietii cu ale lor. Noi fetele discutam de carti, baietii de… alte chestii neinteresante pentru noi! Pornind de la chestia asta, unul din oamenii mei preferati – Irina -,  mi-a arat un filmulet despre femei si barbati, un filmulet ce mi-a raspuns (intr-o forma comica) la multe intrebari.

Nu stiu cati dintre voi il vor urmari dar cei care o vor face vor intelege DE CE femeile reactioneaza intr-un anumit fel, DE CE barbatii reactioneaza in altul, de ce barbatii nu asculta si femeile nu stiu sa se uite pe harta!? Stiu sigur ca cel putin brother Catalin va fi incantat de filmulet.

Lets roll it:

YouTube previzualizare imagini


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
 1. florin bogdan spune:

  foarte bun filmuletul asta , dara daca nu se stie a intelege ce spune Allan e in zadar vizionarea lui . E important ca fiecare dintre noi , barbati si femei sa inteleaga ca suntem diferiti ca suntem intr-un anumit fel construiti si ca nu putem schimba asta, nici femeile nu pot schimba barbatii si nici barbatii nu pot schimba femeile . E intradevar doar unul din clipurile sale care poate raspunde la multe intrebarii dar pentru asta trebuie sa existe intrebarea corecta .

  • addicted spune:

   E important sa stim asta insa mai important e sa CONSTIENTIZAM ori multi nu o fac. Eu de exemplu datorita filmuletului m-am mai potolit in anumite privite ( in ceea ce-l priveste pe EL ) si am inteles anumite chestii.

 2. Superb! Stiam eu ca-s un vanator bun, si ca ma asteapta in barlog o partenera obisnuita cu multitasking. big grin
  Multe dintre lucrurile spuse de nenea asta le simteam…instinctiv, dar e atat de bine cand vine si confirmarea. winking Foarte amuzanta partea cu mormaitul, vis-a-vis de talking+speaking in the same time, combinata cu cele 25 de mii de cuvinte+gesturi ale voastre, vs 10-15 mii ale noastre. laughing It’s soooo true!!! rolling on the floor I just love to gaze in the fire. hee hee

  • addicted spune:

   Exact!! Vazusem eu clip-ul si apoi i-am zis si lui EL al meu si facea ” loool, chiar ASA e !!!” , mai ales la faza cu mormaitul, la fazele cu alesul pantofilor si epica a fost cea cu untul din frigider. laughing))

 3. La faza cu pantofii deja imi era mila de raspunsurile celor doi. Tre’ sa recunosc – acolo am stiut ce raspuns se da. big grin

 4. meciuri live hd spune:

  Asa da, asta mai zic si eu site! Felicitari!

 5. meciuri live spune:

  Asa da, asta mai zic si eu site! Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *