Pierdem esenţialul

Într-o lume a individualismului, consumeristă şi orientată către confort suntem atât de năpădiţi de alternative,încât,de multe ori pierdem oportunităţile:de a fi fericiţi,mulţumiţi, de a vedea frumuseţea lucrurilor simple!

Poză


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
 1. Eva says:

  Uneori nu mai reusesti sa vezi frumusetea lucrurilor simple. Alina, te rog schimba adresa din blogroll. Raman pe blogspot.

 2. MihaelaC says:

  Cred ca uneori e de vina si mediul in care traim si modalitatea in care reusim sa punem la punct anumite lucruri pe care le vrem a fi rezolvate. Si tocmai dorinta de a le finaliza ne bareaza oarecum sa ne gandim la ceva simplu care sa ne faca pur si simplu multumiti.

 3. Ce poţi dărui? « Gabriela Elena says:

  […]  Ce poţi dărui? Dăruieşte tot ce ai şi vei avea totul! […]

 4. Cris-Mary says:

  Cea mai mare satisfactie mi-o aduc lucrurile simple .. Serios, uneori cei din jur nu inteleg de ce zambesc cand vad un lucru frumos ..

  • addicted says:

   Daca esti capabil sa zambesti din lucruri marunte si sa le apreciezi esti capabil sa rupi lumea in doua cu zambetul cand un lucru mare ti se intampla. happy

 5. a dreamer says:

  you should say nice things more often.
  and aproposito, you are one of strongest people i ever met in my life, so i’m also glad i met you, even if only on half way.
  (sorry for not writing in ro, sounds better in english).

Leave a Reply

Your email address will not be published.