Top 5 zodii puse pe scandal

Da dragilor, iar trecem la horoscop ,spre disperarea unora si spre bucuria altora!

Bărbaţii, eterna poveste a femeilor. Am putea vorbi despre ei două vieţi, despre dragostea lor, încăpăţânarea lor şi nervişorii lor creoli. Dacă ai călcat strâmb ştii sigur că va urma o ceartă, poate chiar un scandal.

Care sunt nativii ce scot cel mai mult fum şi cum îi temperezi .. aflăm imediat:

Berbec.

Nativul în Berbec devine dificil când situaţia începe să fie serioasă. Într-un moment tensionat în care ai vrea să discuţi cu el calm şi să abordaţi lucrurile raţional, va prefera să ironizeze, să acuze, o să trântească ceva şi îşi va face ieşirea. Încăpăţânarea îl obligă să aibă ultimul cuvânt. Pasional şi înflăcărat, dar total lipsit de tact. Nu ştie cum să procedeze aşa că o să fac un mic scandal că poate se pierde din vedere ce trebuia să discutaţi de fapt.

E impulsiv şi nu se gândeşte de două ori înainte de a face ceva. Un Berbec nu doar că se aruncă cu capul înainte, dar se mai şi loveşte destul de rău. Dacă a apucat să se înfurie, nu încearcă să se calmeze, ci manifestă tot ce simte în clipă respectivă. Imprudenţele de acest fel ajung să-l coste: îşi face mulţi duşmani. Face scandal şi cu chelnerii, vânzătorii, mecanicii şi alţi oameni care prestează servicii: el ştie cel mai bine cum trebuie făcute lucrurile şi nu va ezită să îi corecteze, pretinzându-le rezultate imediate şi impecabile.


Leu:

Destul de des implicat în certuri şi conflicte, bărbatul Leu ştie cum să facă scandal. Are gesturi dramatice şi posturi teatrale, plus o dicţie antrenată special pentru asta. Câteodată vina nu e a lui, dar intervine în conflict în calitate de mediator: îi place să-şi vânture coama de leu în mijlocul unei lupte. Dacă ţi-ai propus să înfurii un Leu, tot ce trebuie să faci e să-l iei peste picior în public. Caracter iute şi impulsiv, va reacţiona imediat, trebuie să îşi apere mult-iubită reputaţie de orice fel de pată.

Probabil că preferă totuşi că scandalurile să se desfăşoare în particular. Obsedat să placă şi să fie admirat, nu se coboară la scene publice decât atunci când e sigur că va ieşi basma curată din conflict. Bărbatul Leu îşi va pierde stăpânirea de şine dacă e trădat, nu de alta, dar îi afectează imaginea. Până la urmă, el de fapt e terorizat de ratare şi de eşecuri. Dar îndată ce încerci să îi dai pe faţă fricile astea, i se activează orgoliul şi va face pe leul doar ca să distragă atenţia.

Fecioară


Cu toate că nu e un temperament coleric, nativul în Fecioară ştie să facă scandal dacă vrea. Iar cum atunci când eşti un superperfecţionist, motivele de nemulţumire nu întârzie să apăra, vor fi suficiente ocazii să-şi iasă din fire. Toată lumea ştie când e indispus pentru că începe să le taie cheful şi celor din jur. O simplă indispoziţie degenerează rapid în scandal, dar nu durează. Bărbatul Fecioară începe să se calmeze când observă că i-a scos pe toţi din sărite. S-ar putea că cei apropiaţi unui bărbat Fecioară să devină şi ei puşi pe scandal: cine suportă să fie mereu pus sub lupă şi să i se spună întruna ce greşeşte, unde greşeşte, cum greşeşte?

Pentru că nu prea are simţul umorului, nu ştie să depăşească momentele tensionate, ci îşi varsă nervii şi se eliberează. Iar când încearcă să facă vreo glumă, e de fapt sarcastic, ironic sau se vrea a fi critic, într-un mod învăluit. Nu îşi prea face prieteni pentru că puţini sunt cei care trec peste izbucnirea isterică/cearta violentă ce se declanşează la primul impas. Iar că să poţi ieşi cu el în lume trebuie să ai maniere ireproşabile şi o conduită civilizată în acord cu normele dictate de societate.

Scorpion

Bărbatul Scorpion e cunoscut şi temut pentru cât de violent poate fi într-o ceartă ori când urmăreşte să se răzbune. Pentru că posedă un autocontrol remarcabil, nu ştii ce gândeşte sau ce simte. De aceea te ia prin surprindere când te provoacă la o ceartă sau când îţi plăteşte cu aceeaşi monedă. Suspicios şi permanent în gardă, el vede pericole şi intrigi peste tot. Nu are încredere uşor în oameni aşa că cei care vor să-i devină apropiaţi sunt de obicei verificaţi prin teste şi puşi în situaţii dificile. Se pricepe de minune să regizeze conflicte.

Pus mai mult pe răzbunare decât pe scandal, să te aştepţi la viclenii şi la lipsă de scrupule. Cu un Scorpion nimic nu e simplu, trăirile lui sunt foarte intense, aproape dureroase, iar crizele lui emoţionale nu se rezolvă uşor. Are mânia secretelor şi e manipulator, iar atitudinea uşor paranoică îl face nu doar distructiv, ci şi autodistructiv. De multe ori ajunge să-şi facă singur rău din cauza impulsivităţii şi a temperamentului sau aprig. Stârneşte stări conflictuale în relaţia cu cei apropiaţi pentru că pe de o parte vrea să domine, pe de altă parte îi încurajează pe cei din jur să aibă încredere în forţele proprii. Iar îndată ce devin independenţi, îi bănuieşte de trădare.

Capricorn

Nativul în Capricorn e de regulă un bărbat încăpăţânat, fixist şi convins doar de propriile principii. E introvertit însă şi orice nesiguranţe, complexe ar avea şi le ascunde bine de tot. Acumulează nemulţumiri şi frustrări pe care nu ştie cum să le exprime. Mai ales în  profesional, e de ambiţios încât nu ar spune o “nu”. Asumându- tot  multe eforturi  responsabilităţi, cedează la un moment dat sub greutatea lor.
Nu e bine  profiţi de el. Capricornul are nevoie de cineva care -l tempereze . Nu  jignirile,  schimbările neprevăzute din planuri. Nu, nici n-ar avea cum din moment ce nu prea are simţul umorului  nu ştie  fie maleabil. “

via mail.

Părerea mea este că .. astrele dispun,omul dispune! Fiecare zodie are caracteristicile sale. Asta nu înseamnă că o persoană este exact cum a fost descrisă mai sus pentru că totul e în mâinile noastre, felul cum reacţionăm şi TOTUL depinde de noi! Ştiţi că ador astrologia şi tot ce ţine de ea însă nu mă bazez niciodată pe  horoscopul săptămânal, lunar, anual etc. ci-mi îndrept atenţia şi curiozitatea spre compatibilităţi iar asta doar pentru că multe din ele s-au transpus în relaţiile mele cu cei din jur.

Voi ce părere aveţi?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 29 Comments
 1. Bine ca eu-s Rac, adica iubaret, linistit, romantic, destept… din astea laughing))

 2. TzaCaNeL says:

  Azi era sa ma cert cu un coleg. PS: Sunt berbec!

 3. Roxy's blog says:

  eu nu apar..uraaaalaughing

 4. Andera Y says:

  Total de acord cu berbecu’ si total impotriva mentionarii fecioarei. Barbatii berbec au un temperament vulcanic si devin isterici intr-o secunda! Dar barbatii fecioara, oricat de perfectionisti sunt (si, slava Domnului, ca sunt!) isi ies foarte rar din apele lor si chiar si atunci cand o fac, sunt … cam cum sunt berbecii cand sunt calmi! rolling on the floor

 5. Iulia C says:

  laughing) ma mir cum de balantele nu sunt in top love struck

 6. ANM says:

  Eu sunt mai mult decat hipercolerica. Ma agit mai mult decat ar trebui pentru altii, insa total pasiva cand e vb de mine. Ma incadrez bine in caracteristile generale ale zodiei mele, insa nu ma ghidez cupa horoscopul lunar & co. NU e ca si cand toti nativii din zodie trec prin aceleasi lucruri in aceeasi zi. O e generalizare, stari predispuse.

 7. Creve says:

  Cică zodia mea e pe locul 5 laughing)

 8. Mihaela says:

  Sunt pusa pe scandal? Doar cand cineva ma enerveaza tare de tot si nu ma lasa sa-mi vad linistita de viata. happy In rest nu, sunt foarte calma. Da, ma mai supar, dar atunci sunt tacuta, tin in mine supararea, nu fac prea multa galagie.

 9. Loryloo says:

  De-ar fi sa punem caracteristicile astea si pt femei, apoi la mine in familie ar fi scandal non-stop aproape laughing Mama berbec, tata fecioara, eu fecioara… hehe, si-atunci sa te tii bine laughing
  Totusi suntem oameni pasnici… cu toate ca pe acolo cu gluma, ironia, sarcasmul, criticile, ma recunosc blushing

  • addicted says:

   Nici la voi nu lipsesc asta, nu? laughing cu berbecii tu cum te intelegi, ca eu inafara de mama si tata nu am treaba cu berbecii, m-am lamurit. oh go on

 10. Mack says:

  Iar ma regasesc in descrierea leului…ceva nu-i bine, sunt prea previzibil laughing Si eu sunt de aceiasi parere, ca cel saptamanal, n-are nici o valoare, insa referitor la caracteristici, ma regasesc mult prea bine in tiparul zodiei mele incat sa nu bag in seama. Si daca tot zici ca esti interesata, da-mi voie sa-ti recomand o carte, nu mai stiu cine a scris-o insa am gasit-o pe okazii. (ti-as imprumuta-o eu, dar am mai imprumutat-o la cineva si m-am trezit fara) http://okazii.bookblog.ro/catalog/43125063/enciclopedia-stiintelor-oculte-488-pag-teora.html

 11. Scorpionul e de-abia al patrulea?! Iti spun ca e primul! laughing mai ales femeia scorpion blushing Hihi!

 12. incaltaminte online says:

  Ce tare e acest post, felicitari chiar a meritat sa citesc ce ai scris

Leave a Reply

Your email address will not be published.