Cum să interpretezi privirea oamenilor

Care sunt principalele indicii despre limbajul subconştient al ochilor , ce te pot ajută să interpretezi gândurile, emoţiile şi simţămintele secrete ale oamenilor?

Contactul vizual

Contactul ochilor , un aspect important al “citirii” feţei unei persoane poate fi de patru tipuri.În primul rând, este vorba despre contactul vizual care are loc , în general , atunci când îţi place ceva sau eşti interesat de dialogul cu cineva.Al doilea tip se referă la întreruperea bruscă a contactului ochilor din cauza resimţirii unei ameninţări sau a unui sentiment de vinovăţie.Contactul vizual prelungit reprezintă un al treilea tip , asociat de obicei cu îndrăgostiţii ori o atenţie foarte concentrată.Cel de-al patrulea fel constă într-un contact al ochilor limitat , de scurtă durată , sugerând un simţământ de nesiguranţa sau ascunderea unui lucru (o minciună).

Fixarea cu privirea

Atintirea continuă a ochilor într-o direcţie, către o persoană ori un obiect , poate exprimă interesul , o stare de iritabilitate / mânie sau fascinaţia faţă de ceva ce ai dori din cale afară să posezi.

Făcutul cu ochiul

Atunci când un om îţi face cu ochiul acest gest denotă intenţia de a conspira , a te amuză (alături) de alţii pe seamă unei persoane inconştiente de acest lucru sau a atrage atenţia asupra unui lucru prin intermediul ochilor.Desigur, într-un limbaj nu tocmai rafinat al flirtului făcutul cu ochiul reprezintă o tehnică (stângace) de a “agăţă” pe cineva.

Mijitul ochilor

În acest caz , ochii se îngustează pentru a evalua o situaţie sau o afirmaţie a cuiva.Este , de asemeni, un gest caracteristic unei persoane care nu este capabilă să accepte un adevăr sau este nesigură de ceva.

Clipitul ochilor

Clipirea ochilor se asemăna cu mişcarea ştergătoarelor de parbriz , având scopul de a clarifica privirea , dar atunci când clipitul este foarte frecvent este un semn al stresului ori a faptului că cineva te minte.Pe de altă parte , clipitul ochilor poate semnifica surpriză ori îndoială.

Privirea în sus

Acest gest poate fi observat adeseori atunci când o persoană este absorbită de gândire şi încearcă să vizualizeze ceva în minte.Uneori, însă, privirea în sus în timpul unui discurs sau al vorbirii poate reflectă faptul că o persoană încearcă să îşi reamintească ceva.Atunci când ochii sunt îndreptaţi în sus către stânga este vorba despre memorizare , iar când sunt orientaţi către dreaptă este adusă în joc imaginaţia.Totodată acest gest poate fi o exteriorizare a unei stări de plictiseală.

Privirea în jos

Ochii îndreptaţi în jos pot mărturisi despre supunerea unui om.Uneori, privirea orientată în jos , însoţită şi de ocolirea contactului vizual , denotă sentimentul de vinovăţie provocat de conştientizarea unei greşeli .

Privirea laterală (cu coada ochiului)

În mod normal , privirea ne este orientată într-un plan orizontal , drept înainte .Dacă ochii ni se îndreaptă într-o parte , acest lucru exprimă interesul faţă de ceva care ne distrage la privirea normală.Privirea laterală sugerează , de asemeni , iritarea , disconfortul sau lipsă de sinceritate.

sursa


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 9 Comments
 1. […] că m-am făcut suficient de râs și m-am gândit la el, el, el, el, el, el, el, el, ea, el, el, el și ea să ne zică ce și cum cu rușinicile lor. Cei care nu sunteți în șirul de […]

 2. Torden says:

  Interesant happy
  … candva erau carti despre chestii de genul. Personal… pe langa asta, sunt interesat de chiromantie. Insa n-am gasit nici o carte despre…

  • addicted says:

   Noi am facut la comunicare in facultate si eram toti de-a`dreptu`fascinati de interpretari. happy
   Si? Sa inteleg ca ti-ar place sa studiezi despre liniile palmelor, arta ghicitului in palme?

 3. NightOn says:

  Foarte interesant insă privirea este strict legată de gând. Când fixezi pe cineva cu privirea și mai și gândești ceva aiurea la adresa lui… poți face chestia asta și vei observa singură rezultatele laughing

 4. Creve says:

  Asta cu privirea e mai simplu de interpretat. Mai interesantă este mimica gesturilor big grin

  • addicted says:

   Adevarat! Cand vine vorba de mimica ador ” semnalele ” trase de persoana cu care vorbesti! Mai ales ador sa ii prind cu minciuna dintr-un singur gest. big grin

Leave a Reply

Your email address will not be published.