Din nou despre femei

Femeile uneori pot fi stresante ,asta e adevărul .. Cu ce replici obişnuiesc să streseze mai des bărbatul?

1. O dată te rog şi eu ceva
Aceste cuvinte reprezintă una dintre cele mai frumoase figuri de stil din vocabularul unei femei. Este folosită cu diverse ocazii, cum ar fi o pereche de pantofi de 4 milioane, o trusă de farduri de un milion jumate, o fustiţă de 2 milioane, când i s-a făcut dor de un kiwi la 12 noaptea sau când vrea să vadă un film cu Ben Stiller pe TVR 1, în timp ce pe Pro TV joacă Real cu Juve. Expresia nu este, evident, decât variantă prescurtată a lui: “O dată pe zi te rog şi eu ceva”.
2. Nu iei niciodată pâine
În acest caz, memoria femeilor este extrem de scurtă. Bineînţeles că ieri ai luat tu pâine, şi evident că o faci cu aceeaşi frecvenţă cu care o face şi ea. Dacă, însă, ieri a cumpărat ea pâine, memoria îi revine în mod miraculos: “Şi ieri tot eu am luat!” După câteva momente de gândire, te va informa că ea cumpără întotdeauna pâine. E timpul s-o iei în braţe şi să-i spui repede ceva siropos, pentru că altfel va avea, în următoarele minute, câteva revelaţii pe care n-ai vrea neapărat să le auzi, cum ar fi acelea că ea cumpără întotdeauna tot, ea plăteşte întotdeauna facturile, ea duce întotdeauna gunoiul, ea face întotdeauna curăţ etc., etc. După care o să auzi textul cu menajeră şi cu venitul acasă că la hotel, porc nesimţit care nu-i aduci niciodată o floare.

3. Aşa spui de fiecare dată
Orice argument, oricât de logic, păleşte în faţă dezarmantului “aşa spui de fiecare data”. Chiar dacă va uitaţi pe Descovery Science şi va contraziceţi în privinţă fusiunii nucleare, tot “aşa spui de fiecare data” vei auzi, tu vorbind toată ziua, evident, doar despre fusiunea nucleară.

4. Vii în fiecare seară târziu
Aceste cuvinte pot fi auzite, de regulă, o data pe săptămâna, respectiv în seară în care ai rămas să bei o bere în oraş cu colegii. Printr-o coincidenţa nefericită, această este exact seară în care ea voia să ieşiţi la un film sau la teatru, în celelalte zile, când ai ajuns acasă devreme, ea neavând chef de nimic.

5. Nu-mi iei flori decât când vrei ceva
S-ar putea chiar să nu vrei nimic. Nu vă faceţi probleme, nu vă dezarmati: află ea în zilele următoare ce voiai tu de fapt. Dacă în două săptămâni nu vrei nimic, e clar: ai făcut tu ceva.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 17 Comments
 1. Peter says:

  Mda, venite dintr-o anumită parte a…concurenţilor, acestor idei trebuie să le dau dreptate… laughing

 2. Torden says:

  hehe… in cazul meu nu se aplica, ca n-are cine sa-mi scoata ochii happy

 3. Creve says:

  1. De fapt spune ”o dată te rog….a doua oară mănânci la restaurant singur”
  2. Ceva siropos? Merge să-i spun ”sirop de arțar”? laughing
  3. Și la nașterea ei a avut loc o fusiune nucleară laughing
  4. Ca să vezi laughing
  5. Și mai spun unele că nu suntem romantici laughing

 4. Rux says:

  Simpatic postul…

 5. Paul says:

  laughing funny si true smug..”Aşa spui de fiecare dată” – vai cat de enervant e laughing

 6. NightOn says:

  Iar despre femei? laughing) Știi care este ideea? O femeie care este în halul ăsta de cicălitoare nu va avea niciodată o relație frumoasă, de căsnicie nici nu mai vorbesc. Nu spun acum că trebuie să acceptăm toate tâmpeniile pe care le fac bărbații însă anumite lucruri, dacă sunt spuse cu puțină diplomație, vor rezolva, într-un mod plăcut, foarte multe probleme. Știi vorba aia, “vorba dulce, multe aduce” winking

  • addicted says:

   Eu am zis mereu ca nu generalizez dar .. am intalnit femei ingrozitoare ce-si “executa”barbatii cu astel de intrebari si nu numai chiar si in public. Alea merita, si-am sa fiu rea, o botnita!happy

  • Peter says:

   Acum depinde şi de bărbat! Că unii vor să fie şefi, Şi dacă tot sunt şefi, ce-ai cu ei de vor să stea sub masă?!… laughing laughing

 7. Cris-Mary says:

  La doua ma recunosc si eu in unele momentehappy

Leave a Reply

Your email address will not be published.