Femeia din ziua de azi

Femeia din ziua de azi nu mai merge la teatru, film sau opera. Prefera cluburile si cafenelele, unde poate sa-si etaleze trupul fermecator si sanii siliconati.

Femeia din ziua de azi nu mai poarta manusi sau parul strans elegant intr-un coc lejer. Ea prefera unghiile false, extensiile de par, gene false, sprancenele tatuate si cat mai multe paiete, blanite si sclipici.

Femeia din ziua de azi nu mai zambeste discret, asteptand sa i se aprinda tigara si deschida portiera. Ea rade zgomotos pentru a atrage toate privirile, suge din tigara cu buzele botoxate si pline de gloss cu colagen.

Femeia din ziua de azi a renuntat la matasuri si dantela fina. Ea a ales sutienele push up, bluzele decoltate, fustitele transparente si pozitiile in care arata lipsa lenjeriei intime.
Femeia din ziua de azi a renuntat sa mai fie curtata si cucerita, ci danseaza pe mese, agata prin cluburi, achita nota de plata si se duce acasa cu prada proaspat agatata de pe strazi.

Dupa care, tot ea se intreaba: ” Oare de ce nu sunt respectata ? Sunt o doamna, ce p… mea! „

Cele cateva doamne care ne-au mai ramas stau cuminti si zambesc cu coltul gurii la spectacolul de pe strazi. 

via mail


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
 1. Anonim spune:

  Chiar asa sunt majoritatea dintre ele!!!!

 2. MsPink spune:

  Ce descriere detaliata a domnisoarelor din ziua de azi. Aproape ca mi s-au sterpezit dintii cand m-am gandit la ele laughing

 3. Georgiana spune:

  Cata dreptate ai !!!

 4. Dan spune:

  Asta a fost buna, dar buna buna!!!

 5. anunturi spune:

  Asa, uite ca am gasit un raspuns pt intrebarile mele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *